Primer pla de Raquel Bollo amb gest enfadat

Raquel Bollo revela per què ha viatjat fora d'Espanya: què està passant

Raquel Bollo ha travessat la bassa gran

Raquel Bollo està desapareguda de la televisió des del seu controvertit paper com a defensora dels seus fills a Supervivientes. Tanmateix, això no impedeix que continuï sent notícia. N'és una bona mostra que avui ho és perquè s'ha revelat que està fora d'Espanya.

Sí, Raquel ha travessat la bassa gran i ha deixat el país. Això sí, per un motiu molt concret i de manera puntual. Es troba a terres estatunidenques per feina.

Raquel Bollo aclareix el perquè és a Nova York

Raquel Bollo ja no treballa com a col·laboradora a Telecinco i fa temps que no en sabíem res. Tot i que avui ha tornat a cobrar rellevància a la premsa rosa. La raó és que s'ha descobert que no es troba a Espanya, se n'ha anat als Estats Units.

En concret, la mare d'Alma Bollo és a Nova York. Més que per turisme, és per un motiu important. És allà per feina.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Raquel ha marxat a terres estatunidenques amb l'agència de talents digitals i 'influencers' Let's be Influenced, de la qual forma part. L'objectiu és potenciar la seva imatge encara més i possiblement fer sessions de fotografies que després podrà utilitzar al seu compte de xarxes socials. Així, espera aconseguir donar més impuls a la seva tasca a la Xarxa i atreure marques que vulguin que exerceixi com a imatge d'aquestes.

Storie de Raquel Bollo posant pels carrers de New York
Raquel Bollo és a Nova York per motius laborals | @raquelbollo, instagram

Bollo ha viatjat amb més 'influencers' de l'agència, amb qui està coneixent la ciutat a fons, especialment els seus monuments. A més a més, han acudit a una desfilada de moda, cosa que ha suposat un moment rellevant per a la sevillana. És clar, perquè ella a Espanya també treballa en aquest sector i així s'ha posat en contacte amb les tendències que hi imperen.

Amb aquest coneixement del sector 'fashion' novaiorquès potser Raquel s'atreveix a llançar noves propostes de disseny al nostre país. Encara més, qui sap si s'animarà a fer negocis per aquelles llars? No cal descartar res.

Storie de Raquel Bollo veient una desfilada a New York
Raquel Bollo ha acudit a Nova York a una desfilada de moda | @raquelbollo, instagram

Raquel Bollo treballa per afrontar els seus deutes econòmics

Raquel Bollo està compartint amb els seus seguidors una gran quantitat d'imatges i vídeos dels millors moments que viu a Nova York. Amb aquests ha deixat clar que s'ho està passant d'allò més bé, però també es troba treballant a fons amb aquesta agència. I és que la feina li fa falta i molt.

Sí, l'excol·laboradora de Sálvame,a més de tenir problemes amb el seu exgendre, està en una situació econòmica complicada. Primer, perquè ja no treballa a la televisió, on aconseguia una bona suma de diners. Segon, perquè, segons s'ha revelat a diversos programes de Telecinco, estaria 'amb l'aigua fins al coll', econòmicament parlant.

Primer pla de Raquel Bollo plorant a la desfilada de SIMOF
Raquel Bollo està passant un moment complicat econòmicament | GTRES

A Fiesta és on exactament s'ha destapat que “està arruïnada”. I ha estat Aurelio Manzano qui ha explicat que “Raquel ha sol·licitat entrar en concurs de creditors. Un cop més, està eludint la seva responsabilitat de pagar”.

“Està caminant pel fil de la llei per evitar pagar les persones a qui deu diners i a Hisenda”.

Davant d'aquesta informació, Luis Rollán, amic de Bollo, ha decidit intervenir per aclarir la situació. Així, ha admès que “ella ha fet aquesta petició i li l'han concedida. Durant tots aquests anys, Raquel ha estat pagant el seu deute mensualment, dels ingressos que ella rebia li treien part del que deu”.

“Això sí, el deute que té no és d'1 000 000 €. Era un deute de 60 000 € i ja ha pagat més de 250 000 € pels interessos de demora i les costes. Crec que li queden per pagar menys de 100 000 €”.