Primer pla de Fabiola Martínez amb el rostre neutre
GENT

Fabiola Martínez: quina relació tindran els fills amb el nadó de Bertín Osborne

Fabiola Martínez té dos fills amb el seu exmarit

Fabiola Martínez està en un bon moment de la seva vida, després de superar la ruptura sentimental amb Bertín. Ja fa dos anys que es van separar i han pres camins diferents. Tant és així que ell, als 69 anys, està a punt de tornar a ser pare amb Gabriela Guillén.

Fabiola Martínez sap que, encara que ja no estigui amb el cantant, seguiran units, ja que tenen dos fills en comú, Kike i Carlos, que ara tindran un germanet. I la relació entre aquests tres menors és una cosa important per a totes les parts i que preocupa els adults. Això sí, aquests semblen tenir clar que faran tot el que estigui a la mà perquè aquesta unió sigui real des del primer moment.

Fabiola Martínez: així serà la relació dels fills amb el seu germà petit

Fabiola Martínez, només conèixer que Bertín tindria un altre fill, va voler parlar sobre l'assumpte. Li va voler el millor i va fer una declaració d'intencions. Exactament va ser aquesta: “La meva tasca com a bona mare que em considero és que els meus fills tinguin un vincle amb el nadó que ve”.

La seva opinió és absolutament compartida per Guillén. I aquesta ho ha manifestat a l'entrevista que ha concedit a I ara Sonsoles , el programa del qual es va acomiadar la veneçolana. Exactament ha dit: “Si els fills volen tenir una relació amb el meu fill, jo estaré encantada”.

“Els nostres fills seran família. Kike és meravellós, és preciós, molt afectuós, se sap el meu nom. Em diu: «Gaby, maca»”.

És a dir, que tant Fabiola com la jove tenen clar que per elles no quedarà perquè els seus respectius fills es criïn i vulguin com a germans que seran. Estan disposades a fer tot el que estigui a les mans per aconseguir que creïn i enforteixin aquest vincle.

Captura del programa 'I ara Sonsoles' de dimecres 20 de setembre
Fabiola Martínez comparteix intenció amb Gabriela | Antena 3

A més, la convidada al programa ha confessat que espera que el bebè també estigui molt a prop de les altres filles de Bertín. Dones ja les que coneix i sobre les quals ha dit que “han estat correctes, educades, amables. No hi ha hagut mai cap mena de problema amb elles, la més gran m'ha vist més vegades i sempre ha estat afectuosa i atenta”.

Si Fabiola ha vist aquesta intervenció, també s'haurà topat amb el fet que Gabriela ha tret la cara per Osborne com a progenitor, després dels atacs patits. I és que ha afirmat: “Bertín és un pare afectuós, ho he vist. Es preocupa per tota la família, és injust tot el que se n'ha parlat”.

“Sempre m'ha tractat molt bé. És una injustícia tot el que està passant. Com no l'estimaré? És el pare del meu fill. M'ha donat el millor de la meva vida”.

Fabiola Martínez és 'atacada' per Gabriela Guillén

Fabiola Martínez, només conèixer la imminent paternitat de la seva ex i que no havia estat buscada, va carregar contra ell i la seva parella. Els va titllar de ser poc responsables i curosos.

Aquestes paraules de la veneçolana les ha escoltat Gabriela al plató i davant de les mateixes no ha volgut quedar-se callada. Ha trencat el seu silenci per carregar-les contra la que va ser dona de l'artista. Ha dit contundent: “No som irresponsables, a qualsevol parella li pot passar això”.

Primer pla de Gabriela Guillén al plató de 'I ara Sonsoles' a Antena 3
Fabiola Martínez ha rebut una dura resposta de la convidada de Sonsoles | Antena 3

“Quan tens una relació estable pot passar, es corre el risc. De vegades, no tot és perfecte i et pots despistar una mica. Però no som delinqüents, no hem comès cap crim”.

Al que ha afegit: “Nosaltres ens fem responsables i estimarem aquest nadó com qualsevol família que té un fill. Per mi el meu petit és un regal, l'estimo, no és un error”.

Fabiola, d'aquesta manera, ha quedat en dubte pel seu comentari sobre el tema controvertit. Assumpte del que ha afirmat recentment que no vol tornar a parlar.