Primer pla de Rocío Carrasco amb rostre molt somrient portant unes ulleres de pasta negres

La versió de Rocío Carrasco sobre la seva història d'amor amb Fidel Albiac

Rocío Carrasco va compartir amb l'audiència de Telecinco com va conèixer l'amor de la seva vida

Rocío Carrasco no ha tingut mai cap problema a parlar públicament sobre Fidel Albiac.
De fet, el darrer 4 d'abril de 2021, va compartir amb l'audiència de la seva primera docusèrie la seva versió sobre com va sorgir, en realitat, la seva història d'amor.

Aquell dia, la filla de 'La más grande' va dedicar l'última emissió de Rocío: contar la verdad para seguir viva a parlar sobre un tema delicat de la seva vida privada. I aquest no podia ser altre que la tempestuosa relació que va mantenir amb Antonio David Flores.

Durant aquest programa, Rocío Carrasco va enumerar, una per una, tots els estratagemes que el seu exmarit va dur a terme per demostrar que ella li era infidel. Cosa que la mateixa empresària es va encarregar de desmentir del tot. I per això, va haver de retrocedir uns anys en el temps.

Muntatge de fotos de primer pla d'Antonio David Fores i Rocío Carrasco amb diners de fons
Rocío Carrasco va desmentir tots els rumors que va fer públics el seu exmarit | e-noticies.cat

Tal com va assegurar la televisiva, aquesta història va començar “durant l'estiu de 1999”. Aquell any va ser clau per a ella, perquè “va ser on va començar tota la crítica mediàtica”:

Antonio David va començar a construir una història i, per demostrar que jo era mala mare, ell utilitzava que jo li havia posat les banyes”. Després de posar en context els teleespectadors, la protagonista d'aquesta docusèrie va voler deixar clara una cosa: “No ho vaig fer mai. Ho hauria d'haver fet”.

Després de desmentir completament haver estat infidel al pare dels seus fills, Rocío Carrasco també va voler pronunciar-se sobre un altre tema rellevant a la seva vida. I és que l'empresària no va tenir objeccions a explicar com va conèixer Fidel Albiac i com va sorgir la seva bonica història d'amor.

Rocío Carrasco en primer pla plorant a 'Contar la verdad para seguir viva'
Rocío Carrasco va assegurar que no li ha estat mai infidel a Antonio David | Mediaset

Rocío Carrasco comparteix la seva versió sobre com va sorgir la seva relació amb Albiac: “Va ser meravellós”

Després de desmentir les seves suposades infidelitats, Rocío Carrasco va voler compartir amb tota l'audiència de Telecinco què va passar el que va passar aquell estiu de 1999. A través del quart capítol de la seva docusèrie, va confessar com va conèixer el que seria el gran amor de la seva vida.

“Aquell estiu apareix Fidel”, va assegurar la televisiva, abans d'explicar amb tota mena de detalls com es van conèixer i quina va ser la seva impressió en veure'l per primera vegada.

“Jo era a la porta del xalet de la casa de la meva mare menjant pipes. De sobte, veig que va passant pel carrer amb una amiga de les meves cosines. Hi vaig sortir, me'l van presentar i vaig dir «h*stia!», no sabia on ficar-me”.

Tal va ser “l'impacte” quan el va veure que, en aquell mateix moment, Rocío Carrasco va saber que es convertiria en una de les persones més importants de la seva vida. “Vaig saber que, d'alguna manera, era per a mi”.

Ara bé, encara que entre ells només existia una “amistat nua i crua”, segons va revelar l'empresària, al seu exmarit no li va agradar gens aquest acostament entre ells. Per això, després d'anys, va aprofitar l'ocasió per desmentir tots els rumors infundats per l'exguàrdia civil.

Imatge de Rocío Carrasco i Rocío Flores subjectant-se del braç de Fidel Albiac mentre van al bateig de la filla de Chayo Mohedano
Rocío Carrasco es va sincerar sobre la seva història d'amor amb Fidel Albiac | GTRES

“Em tornava boja, agradar és poc. Però jo era conscient que ell estava sortint amb una persona i jo no faria a ningú el que em van fer a mi”, va afegir.

En aquest moment, Rocío Carrasco va assegurar rotundament que “tot el que ha explicat Antonio David quan ens va veure és mentida”. “El que vaig fer va ser acomiadar-me, me'n vaig anar a casa meva. Ningú estava a sobre de ningú, no és real, no és ni la seva veritat ni la meva, simplement no és real”, va matisar tot seguit.

Finalment, la protagonista d'aquesta producció audiovisual va compartir en primícia tota la veritat sobre la seva història d'amor amb Fidel Albiac. Per això, no va tenir objeccions a explicar com va ser el seu primer petó:

“El nostre primer petó va ser meravellós, estava flotant. Va arribar la llum, la il·lusió, l'amor, el suport, la comprensió, van arribar moltíssimes coses bones”. Tot i que també va deixar clar que no ho han tingut gens fàcil: “El que passa és que han posat moltes traves, però no ho han aconseguit”.