Ion Aramendi durant el primer debat de GH VIP
GENT

Ion Aramendi apareix a Telecinco i desmunta la figura més polèmica del moment

Ion Aramendi mostra les imatges que, segons l'organització de 'GH VIP 8', deixen al descobert tota la veritat

Ion Aramendi ha reaparegut aquest diumenge, 1 d'octubre, per explicar tota la veritat sobre la polèmica que s'ha generat al voltant del concursant més controvertit de GH VIP 8. Per això, durant l'últim debat, el presentador no ha tingut objeccions a desmuntar tot el que s'ha dit les últimes hores.

Fa tot just tres dies, les xarxes socials es van incendiar després de fer-se oficial el suposat abandonament d'Oriana Marzoli. Tant és així que, aquell mateix dia, el Súper va reunir tots els concursants del 'reality' per comunicar-los la decisió de la seva companya.

Captura de 'GH VIP' al saló amb tots els concursants
L'organització els comunica l'abandó d'Oriana Marzoli | Mediaset

"Oriana ha abandonat el concurs", van assegurar des de l'organització, mentre els concursants no se'n van saber avenir. “Cadascú teniu els vostres motius”, va matisar aquell dia en company de feina de Ion Aramendi.

Com era d'esperar, la 'influencer' no va trigar a pronunciar-se a les seves xarxes socials. “Desmenteixo categòricament que hagi abandonat GH VIP 8. Qualsevol informació oficial o extraoficial és falsa, se sabrà tota la veritat”, va assegurar Marzoli mitjançant un comunicat.

Ara, i després de tot l'enrenou que s'ha generat al voltant d'aquesta polèmica, l'organització del 'reality' ha volgut aclarir tots els dubtes. Per això, només iniciar l'emissió de l'últim debat de l'edició, Ion Aramendi s'ha dirigit directament a l'audiència de Telecinco.

“Avui us explicarem l'única veritat. Us mostrarem les imatges íntegres de la seva sortida”, ha assegurat el presentador, abans de veure el vídeo que aclariria aquesta polèmica situació d'una vegada per totes.

Ion Aramendi desmunta en directe la figura més polèmica del moment: “Veurem les imatges íntegres”

Només començar el debat d'aquest diumenge, 1 d'octubre, Ion Aramendi ha desmuntat en directe la versió d'Oriana Marzoli relacionada amb la seva sortida de GH VIP 8. I per això, tant ell com l'organització, han volgut mostrar les imatges que, segons ells, deixen al descobert tota la veritat.

“Moltes han estat les teories que s'han publicat sobre això. No ens hi posarem a discutir, la relació contractual de GH és només amb Oriana, amb ningú més”, ha explicat en presentador mirant a càmera.

Després d'assegurar que “no hi va haver mai un acord” perquè el seu xicot entrés a la casa, Ion Aramendi ha donat pas a “les imatges íntegres”. “Coneixerem el vertader motiu del seu abandonament”.

Ion Aramendi al segon debat de GH VIP a Telecinco
Ion Aramendi dona pas a les imatges que desemmascaren Oriana | Mediaset

En aquest vídeo, es pot veure Marzoli dins del confessionari. Durant la xerrada amb el Súper, la concursant li exigeix, diverses vegades, que es prenguin mesures contra el seu company, Álex Caniggia.

Tanmateix, com que no rep una resposta a les seves exigències per part de l'organització, la 'influencer' va demanar que obrissin la porta de “producció”. “La porta de producció a què fa referència dona al carrer, és la sortida”, ha matisat Ion Aramendi, després de veure el vídeo.

En aquest moment, el presentador ha volgut deixar molt clar que ella “sabia molt bé què feia” i que “ningú fa fora Oriana”. “Ella és qui decideix sortir, una altra cosa és que se'n penedeixi un cop fora”, ha afegit a continuació.

Per això, i després d'assegurar que no comentaran les “dolentes” i “horribles” maneres “amb què parla a l'equip”, Ion Aramendi decideix donar la seva opinió personal.

“Aquest format és més gran que tots els concursants que hi han passat. És més gran que tots els presentadors que hem passat per aquí, aquest programa no pertany ni als concursants ni als presentadors, us pertany a vosaltres. Si tu no n'ets conscient, moltes gràcies i adeu”.

Oriana Marzoli al confessionari durant el seu abandonament a GH VIP
Oriana es defensa i contraataca a través de les xarxes socials | Mediaset

Com era d'esperar, Oriana Marzoli no ha trigat a defensar-se a les xarxes socials. Per això, a través de les històries del seu perfil d'Instagram, ha volgut respondre Ion Aramendi i la resta de l'organització:

“Després d'aquest confessionari, surto a parlar amb ells per la porta de producció, em donen una pastilla perquè estava nerviosa i torno a entrar a la casa. Hi ha imatges i hi ha l'hora que ho demostra”, ha sentenciat ella.