Primer pla de Rocío Carrasco mirant a càmera molt emocionada al plató de Telecinco
GENT

Rocío Carrasco: per què no ha volgut tenir cap fill amb Fidel Albiac

Rocío Carrasco revela els motius pels quals va prendre aquesta dura decisió

Rocío Carrasco ha parlat alt i clar sobre els motius que el van portar a no voler tenir fills amb Fidel Albiac. I és que, tot i que ha reconegut que és el gran amor de la seva vida, tot apunta que la televisiva no estava preparada per fer front a aquesta situació.

Aquestes declaracions es van produir el 2021, durant l'emissió d'un dels capítols de Rocío: contar la verdad para seguir viva. En aquesta ocasió, la protagonista de la docusèrie es va centrar en un dels temes més dolorosos per a ella: la seva relació amb Rocío Flores.

Montaje de fotos de primer plano de Rocío Carrasco y su hija, Rocío Flores, ambas con rostros sonrientes
Rocío Carrasco es va pronunciar sobre les intervencions de la seva filla a la televisió | e-noticies.cat

Després de fer un repàs per algunes de les intervencions televisives de la influencer, Rocío Carrasco va confessar que mai no s'havia cregut les llàgrimes de la seva filla a Supervivientes 2020.

I és que, com tots recordem, durant la seva estada als Cayos Cochinos, la noia es va acordar entre llàgrimes de l'aniversari de la seva mare. Tot i això, la dona de Fidel Albiac ha assegurat que "no hi ha gens ni mica de veritat en el que diu".

A més, no va tenir pèls a la llengua a l'hora de culpar Antonio David Flores d'estar darrere del paper que, segons ella, havia adoptat la seva filla al reality. "La meva filla no m'ha felicitat pel meu aniversari des que se'n va anar de casa meva, però sí que ho va fer per la tele".

"Se'n va anar a un programa a quilòmetres de distància i s'havia de guanyar d'alguna manera el favor de la gent. Abans d'això va tenir vuit anys per fer-ho i mai no ho va fer", va afegir Rocío Carrasco a continuació.

Va ser en aquest moment quan la presentadora de televisió va confessar el motiu pel qual no havia tingut fills amb el marit. I és que, encara que va assegurar que amb Fidel "va arribar la llum i l'amor" a la seva vida, el seu estat psicològic hi va tenir molt a veure.

Rocío Carrasco revela per què no ha tingut més fills: "No hauria tingut un embaràs normal"

Rocío Carrasco va confessar davant de tota l'audiència de Telecinco el principal motiu perquè li va decidir no tenir fills amb Fidel Albiac.

Tal com va explicar l'empresària, durant molts anys va descartar aquesta idea, ja que no se sentia preparada psicològicament. I és que, els seus problemes legals amb el seu exmarit, van aconseguir fer efecte en la seva salut mental.

"M'hauria encantat tenir més fills, però no hauria pogut tenir un embaràs normal i tranquil", va assegurar Rocío Carrasco amb tristesa. Tot i això, també va voler deixar clar que aquesta situació havia canviat per complet.

Rocío Carrasco en primer pla plorant a 'Contar la verdad para seguir viva'
Rocío Carrasco no se sentia mentalment preparada per tenir més fills | Mediaset

Va ser en aquest moment quan la directora d'aquest projecte audiovisual li va preguntar si, actualment, estava preparada per fer aquest pas. "Crec que sí. Hi ha un canvi significatiu i jo crec que sí", va assegurar la presentadora de televisió.

Després d'aquesta confessió, no hi ha cap dubte que la depressió ha afectat Rocío Carrasco en diversos aspectes de la seva vida. Per això, no va voler deixar passar l'ocasió per parlar sobre aquesta malaltia mental.

Rocío Carrasco i Fidel Albiac donant-se la mà a la inauguració del Museu de Rocío Jurado
Gràcies al seu marit, Rocío és a un pas de superar la seva depressió | Europa Press

"Es parla amb molt poc respecte sobre la depressió, una malaltia que és molt complicada. Jo porto en tractament des del 2011", va confessar l'empresària, abans d'assegurar que "no se'n surt de la nit al dia".

Després d'assegurar que "n'està molt poc de sortir", Rocío Carrasco va voler respondre al seu exmarit públicament.

I és que, més d'una vegada, hem pogut sentir Antonio David Flores anomenar "boja" l'hereva de 'la més gran'. "Puc estar deprimida, frustrada, però boja, no".

"Ell voldria que jo seguís amb por, sense treballar, sense sortir, sense ganes de viure, sense relacionar-me… Però no ho aconseguirà. No ho ha aconseguit. No ha tingut hue***, encara que ha estat a punt".