Primer pla de Fabiola Martínez amb el rostre neutre

Fabiola Martínez revela per què ha deixat de treballar amb Sonsoles Ónega

Fabiola Martínez ha decidit aclarir els rumors relatius a la seva marxa del programa d'Antena 3

Fabiola Martínez és coneguda al nostre país per ser l'última dona de Bertín Osborne, així com la mare dels seus dos fills menors. I precisament aquesta fama és la que li ha permès, entre moltes altres coses, convertir-se en col·laboradora de televisió. En concret, del format Y ahora Sonsoles a Antena 3.

Tanmateix, Fabiola Martínez en les últimes setmanes ens ha sorprès revelant que no renovaria amb aquest format. Ho va anunciar i la seva marxa ha generat tota mena de rumors. Per aquest motiu, ara ha decidit parlar clar per aclarir-los del tot.

Fabiola Martínez i Juan Dávila parlant-se mirant-se als ulls al plató de 'I ara Sonsoles'
Fabiola Martínez ja no serà a 'Y ahora Sonsoles' | Atresmedia

Fabiola Martínez explica el perquè de la seva marxa de Y ahora Sonsoles

Fabiola Martínez estava encantada amb el seu treball al programa presentat per Ónega, o almenys així ho semblava davant les càmeres. Per aquesta raó, va deixar tothom bocabadat que decidís no continuar-hi. Per això, van començar les especulacions, entre les quals va destacar la que deia que se n'havia anat perquè no volia parlar-hi de la imminent nova paternitat de Bertín.

La veneçolana va optar pel silenci i no entrar en detalls de la seva decisió. Tot i que ara ha decidit parlar definitivament. Ho ha fet a través d'una exclusiva per a Lecturas, que ja li està generant comentaris en contra com ara els de Diego Arrabal.

L'exdona d'Osborne ha aclarit en aquest mitjà que, si ha decidit deixar de treballar en el format d'Atresmedia, és perquè aquest “ara requeria més implicació. I era incompatible amb un nou projecte professional que m'ha sortit i que fa temps que espero”. Se n'ha anat per no poder compaginar aquest amb un nou repte que té entre mans, del qual no ha revelat res més.

De la mateixa manera, Fabiola ha deixat clar que són falsos els rumors que indiquen que se n'ha anat perquè estava 'obligada' a parlar de la nova situació del seu ex. Ho ha afirmat exposant que “mai no em van pressionar”.

Captura de pantalla de 'Y ahora Sonsoles' de l'entrevista de Fabiola Martínez amb Bertín Osborne al telèfon
Fabiola Martínez ha afirmat que ha deixat 'Y ahora Sonsoles' per un altre projecte més interessant | Atresmedia

Així mateix, en aquesta exclusiva, Martínez ha revelat detalls de la seva vida íntima. Entre aquests, que si continués enamorada de Bertín, li farien mal els recents testimonis de dones afirmant que van estar amb ell durant el seu matrimoni. I també ha relatat que el desencadenant de la seva ruptura va ser el conflicte que van experimentar per voler viure a ciutats diferents.

Fabiola Martínez provoca malestar amb la seva entrevista

Fabiola Martínez ha sorprès tothom concedint aquesta entrevista per a Lecturas. Primer, perquè ella sol ser força discreta i evita convertir-se en protagonista de la premsa rosa. Segon, perquè aquest mitjà ha donat informacions que deixen en mal lloc el seu exmarit.

Ara bé, a qui sembla que més ha deixat bocabadats amb aquest gest és als seus antics companys de Y ahora Sonsoles. Informalia ha pogut parlar amb un d'ells i aquest ha exposat el malestar que ella ha generat a l'equip. Ho ha fet afirmant que “ara no sembla incomodar-la tractar el tema de Bertín”.

Fabiola Martínez en un acte feliç i mirant a càmera
Fabiola Martínez ha molestat els seus excompanys amb aquesta exclusiva que ha donat | Europa Press

“Resultarà que el problema no era parlar d'aquestes històries, sinó fer-ho sense cobrar un caixet especial i haver de fer-ho per l'import de la seva col·laboració diària”.

A això ha afegit: “Ha molestat que es negués a parlar de manera recurrent malgrat la insistència i que ara parli en una revista. No ho entenen”.

És a dir, que Fabiola Martínez ha enfadat i defraudat els que han estat els seus companys d'Antena 3. No entenen que al programa no volgués parlar mai del seu ex i ara ho hagi fet sense embuts mitjançant una exclusiva. Per a ells, segons aquesta font, ha quedat clar que només buscava l'interès econòmic.