Primer plànol de José Ortega Cano amb rostre neutre durant l'esdeveniment Cajasol a Sevilla a l'abril de 2023

José Ortega Cano va tenir una discussió amb Fidel Albiac relacionada amb Rocío Jurado

José Ortega Cano va tornar a assenyalar Fiel Albiac en un plató de televisió

José Ortega Cano no s'ho va pensar dues vegades a l'hora d'enfrontar-se públicament a Fidel Albiac per un tema relacionat amb Rocío Jurado. I ho va fer el passat 10 d'octubre del 2022, durant la seva història intervenció a El programa de AR.

Tothom recorda l'última entrevista que el dretà li va concedir a Ana Rosa Quintana. Aquell dia, el torero va anar a aquest plató de Telecinco per respondre, públicament, als atacs que Rocío Carrasco havia abocat sobre ell.

Muntatge de fotos de primer pla de Rocío Carrasco i José Ortega Cano, vidu de Rocío Jurado
Rocío Carrasco va fer unes dures confessions sobre Ortega Cano | e-noticies.cat

I és que, segons va confessar la dona de Fidel Albiac a la docusèrie, En el nombre de Rocío, José Ortega Cano no hauria donat "bona vida" a la seva mare.

Com es podia esperar, aquestes acusacions no li van asseure gens bé vidu de 'la más grande'. Per això, no va dubtar a acudir al plató d'El programa d'AR per donar la cara públicament.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Durant la seva intervenció, José Ortega Cano va assegurar que els conflictes en què s'havia vist embolicat estaven fent efecte en el seu estat anímic. "M'agradaria estar tranquil, però soc una persona que pateix molt".

En aquest moment, 'la reina dels matins' li va donar l'oportunitat de pronunciar-se sobre les darreres polèmiques que havia protagonitzat. Va ser llavors quan el torero no va dubtar a assenyalar Fidel Albiac com el responsable de tot el que estava succeint al voltant de la figura de Rocío Jurado.

José Ortega Cano va assenyalar Fidel Albiac: va assegurar que Rocío està "assessorada" pel seu marit

José Ortega Cano es va pronunciar sobre tots els atacs que Rocío Carrasco hi havia abocat sobre ell a la segona part de la seva docuserie. I per això, es va ajudar d'una carta que havia escrit del seu puny i lletra.

A través d'aquest escrit, el torero va voler resumir tot allò que havia sentit en sentir l'empresària dir totes aquestes coses sobre ell. "No acabo d'entendre la vida i ja estic acostumat a tot".

Primer pla de Fidel Albiac amb rostre somrient
Ortega Cano va assenyalar directament Fidel Albiac | GTRES

En aquell moment, i malgrat les paraules que havia "oïda de Rocío", José Ortega Cano ha assegurat que el preocupava "la seva vida" i "les coses que fa".

Després d'aquesta confessió, el dretà no va tenir objeccions a posar el focus, directament, sobre Fidel Albiac. "No sé assessorada de qui, encara que m'ho imagino, pel seu marit, i ho sento per ella...".

I és que José Ortega Cano considera que totes les declaracions i intervencions de Carrasco han estat pensades i orquestrades pel seu propi marit. Donant a entendre que l'advocat és qui ha manipulat la filla de 'la més gran' durant tots aquests anys.

Tot seguit, l'entrevistat va voler parlar, directament, sobre les acusacions que Rocío havia fet sobre la seva relació amb la Jurado. "Durant els últims temps, Rocío Carrasco ha abocat sobre la meva persona contínues infàmies i desqualificacions. Han recaragolat la veritat".

Per això, i davant la duresa de les seves paraules, José Ortega Cano va anunciar que havia decidit fer front a aquest tema "de manera judicial". "He donat instruccions als meus advocats perquè actuïn quan ho considerin oportú".

José Ortega Cano va fer una proposició a Ana María Aldón: "Anem a buscar la nena"

Però pel que veritablement és recordat aquest esdeveniment televisiu, és per l'inesperat missatge que José Ortega Cano va enviar a la seva exdona, Ana María Aldón, en ple directe.

En aquell moment, aquest mediàtic matrimoni estava passant per una de les etapes més complicades. Tant és així que, després de diversos mesos separats, finalment, la dissenyadora va fer un pas important: demanar-li el divorci al destre.

Per això, José Ortega Cano va aprofitar la seva intervenció a El programa de AR per explicar el tipus de relació que mantenia amb la mare del seu fill petit:

Primer pla d'Ana María Aldón, asseguda al plató de 'Fiesta', amb rostre de sorpresa
Ortega Cano també li va enviar un missatge a la seva exdona | Mediaset

"Ella no es comunica amb mi o jo no em comunico amb ella", va assegurar el dretà, abans de confessar que no havia "pensat en la separació". "Per mi el més normal és que continuéssim".

Tot i això, i encara que sabia que Ana María ja no estava "enamorada" d'ell, José Ortega Cano no va dubtar a fer-li una proposta públicament. "Et prometo una cosa, encara el meu semen és de força. Anem a buscar la nena!".