Eva González i Irene Rosales somrient davant d'una càmera amb un fons fosc.
GENT

La veritat sobre Irene Rosales i Eva González que no tothom coneix

Irene Rosales i Eva González han estat família durant molt de temps, concretament el seu vincle ha estat el de cunyades

El món del cor és ple de relacions complexes i, sovint, sorprenents. Un d'aquests casos és el d'Irene Rosales i Eva González.

Irene, coneguda per ser la dona de Kiko Rivera, ha mantingut una relació propera amb Eva. És clar, perquè ha estat durant anys la seva cunyada, en estar casada amb Cayetano Rivera, germà del seu marit.

Tot i que la ruptura entre Eva González i Cayetano podria haver provocat que aquesta es distanciaria de la seva família política, la realitat és molt diferent. La veritat sobre la relació entre totes dues és que segueixen mantenint un contacte molt proper i afectuós, cosa que no tothom coneix.

Eva González i Irene Rosers posant en esdeveniments diferents, Eva amb un vestit blau i Irene amb un vestit negre sobre una brusa blanca.

Irene Rosales i Eva González: una relació més enllà del nexe familiar

Malgrat la separació d'Eva González i Cayetano Rivera, ella no ha tallat llaços amb tots els membres de la seva antiga família política. Precisament, la seva relació amb Irene Rosales ha resistit la prova del temps i les dificultats. I això ha demostrat que el seu enllaç va més enllà de les unions matrimonials.

La dona de Kiko Rivera i la sevillana han compartit moments importants juntes i la seva amistat es reflecteix en els gestos i missatges que intercanvien de manera online i pública. I aquest és un aspecte poc conegut per a molts. En concret, per als qui tendeixen a pensar que les ruptures sentimentals també signifiquen la fi dels afectes amb la família de l'ex.

Les xarxes són una finestra a la vida personal de moltes famoses i en el cas d'Irene Rosales i Eva González han servit per mostrar la solidesa de la seva relació. Recentment, la nora d'Isabel Pantoja ha fet anys i la que va ser la seva cunyada no ha dubtat a felicitar-la de manera afectuosa. Exactament, li ha escrit: “Felicitats, preciosa”, acompanyant el missatge amb un cor i una rosa.

Irene Rosales amb un conjunt vermell al costat de globus d'aniversari que formen el número 33 i altres globus daurats i verds, un d'ells en forma d'estrella amb la inscripció

Per part seva, la dona de Kiko també ha demostrat la seva estima per Eva González fa poc. En una publicació a Instagram, la conductora de La Voz ha compartit imatges de la celebració del cinquè aniversari d'Atresplayer. Davant d'això, la seva excunyada no ha trigat a reaccionar, comentant: “Guapísima”, juntament amb una emoticona de cor.

Eva González posant en un esdeveniment d'Atresplayer, vestida amb un conjunt verd i rebent comentaris a Instagram. Post d'Eva González a Instagram el 4 de juny de 2024

Per tant, aquest intercanvi de missatges públics mostra com mantenen viva la seva amistat i afecte. Semblen tenir clar que no es poden oblidar de l'afecte que es professen. Entre altres coses pels seus fills, que són cosins i que s'han de mantenir units.

Un enllaç forjat a la família i el respecte mutu

Totes dues han viscut nombrosos moments familiars i han demostrat que la seva amistat està basada en el respecte mutu i en una història compartida. Durant els anys en què Eva va estar casada amb Cayetano, va gaudir de molts instants amb Irene, creant un vincle que ha perdurat més enllà de les adversitats.

La capacitat de mantenir aquesta amistat, que també té González amb Lourdes Montes malgrat els canvis personals, parla de la maduresa i el caràcter de les parts implicades. És un recordatori que les relacions familiars es poden transformar, però no necessàriament desaparèixer.

➡️ Gent

Més notícies: