Muntatge de Cayetano Rivera somrient en vestit negre amb Eva González somrient amb els llavis vermells i un vestit brillant i el seu fill desenfocat
GENT

Eva González confessa si la seva relació amb Cayetano Rivera ha millorat gràcies al seu fill

Eva González revela en una de les últimes entrevistes en quin punt es troba la seva relació amb Cayetano Rivera


Abans de començar amb les vacances d'estiu, Eva González ha concedit una nova i reveladora entrevista. La presentadora de televisió hi ha parlat sobre diversos aspectes de la seva vida, tant personal com professional.

Tot i això, les declaracions que més han cridat l'atenció han estat les relacionades amb el seu exmarit, Cayetano Rivera. Tal com ha assegurat ella mateixa, actualment, la relació amb el pare del seu fill no pot ser millor.

Primer pla d'Eva González molt somrient durant l'esdeveniment 'Brugal: Celebrando la amistad verdadera' a Madrid

“Amb el pare del meu fill, molt bé. Tenim una missió de vida que és la més important del món. I, per això, cal estar units i anar a una per criar el nostre nen amb salut, amb amor i perquè sigui un nen feliç”, ha assegurat Eva González.

Aquesta sintonia entre la model i Cayetano Rivera ha estat possible gràcies als punts de vista semblants que tenen sobre el futur del seu fill en comú. Tant és així que, segons ha expressat ella mateixa, cap dels dos vol que el nen es dediqui al món de la tauromàquia.

Muntatge de Cayetano Rivera al carrer vestit somrient davant de la càmera i al costat Eva González mirant seriosa cap al costat amb un vestit blanc i maquillada

Per això, quan Pronto li ha preguntat a Eva González sobre què passaria si el menor els diu que vol ser torero, ha estat molt contundent amb la resposta:

“El tanco a l'habitació amb clau o l'envio a Austràlia! Ni el seu pare ni jo volem que sigui torero perquè sabem com és de dura la professió i tot el que implica. Ell ja trobarà el seu camí, allò que el faci feliç”.

Eva González assegura que la seva relació amb Cayetano Rivera ha millorat de manera considerable: “Molt bé”

Durant la seva entrevista amb l'esmentada revista del cor, Eva González ha deixat clar que tant ella com Cayetano Rivera s'oposen totalment que el seu fill sigui torero de gran.

De fet, la presentadora de La Voz ha expressat el seu desig que el nen trobi en el futur el camí que “li faci feliç”. A més, la model no ha tingut objeccions a l'hora d'assegurar que la seva relació amb el dretà està passant per un dels millors moments des de la seva ruptura.

Cayetano Rivera somrient amb vestit negre i corbata blava

No obstant això, aquesta no és la primera vegada que Eva González i Cayetano Rivera es mostren reticents que el petit es dediqui al món de la tauromàquia. El passat 17 de febrer, després de participar en una correguda a favor de la societat espanyola de cirurgia taurina a la localitat de Moralzarzal, el dretà va ser molt clar sobre això.

Tant és així que, quan un reporter li va preguntar si ensenyava l'ofici al seu fill, li va respondre amb un rotund “no”. “El meu fill coneix el món del toro, però no serà torero”, va afegir tot seguit.

Dies després, durant la seva participació en un esdeveniment a Madrid, Eva González no va tenir objeccions a assegurar que estava totalment d'acord amb les paraules de Cayetano Rivera. “Estic molt d'acord amb Cayetano que el nostre fill no segueixi els seus passos”.

➡️ Gent

Més notícies: