Captura d'un petó de Kiko Jiménez a Sofia Suescun al plató de Supervivientes
GENT

Sofia Suescun s'acomiada de Kiko Jiménez d'una manera que pocs oblidaran

Abans de marxar a Hondures, Sofia Suescun ha organitzat una petita desfilada a casa seva a Madrid amb Kiko Jiménez

Sofia Suescun ha trobat una manera única d'acomiadar-se de Kiko Jiménez abans d'embarcar-se en la seva nova aventura a Supervivientes: All Stars. Aquest diumenge, Sofia ha posat rumb a Hondures, on participarà en el popular reality, deixant enrere Kiko. Podrien ser dos mesos sense veure's, així que el comiat va ser tot un esdeveniment, marcat per moments tendres i dolços capricis.

Per preparar la seva partida, Sofia va organitzar una petita desfilada de biquinis a casa seva, on Kiko va tenir la tasca d'ajudar-la a triar quins emportar-se a l'illa. Aquesta divertida activitat no només va ser una manera de passar temps junts, també es va assegurar que Sofia estarà preparada per al programa. A través de les seves històries d'Instagram, la jove va compartir moments d'aquest procés, mostrant entusiasme i la complicitat amb la seva parella.

Foto de Sofía Suescun i la seva parella, Kiko Jiménez, fent-se una foto junts davant d'un mirall

Un dels moments més cridaners del comiat de Sofia va ser quan va decidir comprar un pastís de xocolata en una pastisseria local. Al seu Instagram, Sofia va mostrar com seleccionava “la més gran”, explicant que volia donar-se un últim caprici. Aquesta creació es va convertir en el centre d'una petita festa de comiat.

“M'estic posant les botes”, comentava Sofia en una altra publicació, indicant que gaudia al màxim d'aquest dolç. L'elecció del pastís no només simbolitzava un últim plaer gastronòmic, també reflectia l'estratègia de Sofia: acumular forces abans del programa.

En el passat, aquest tipus de postres han estat tan valorades a Supervivientes que han arribat a emocionar els concursants fins a arribar a les llàgrimes.

Sofia Suescun diu adeu a Kiko Jiménez

A més dels preparatius i el pastís, Sofia i Kiko van gaudir de moments més tranquils i personals. En una altra de les seves històries, es podia veure la parella passejant pels voltants de casa seva, acompanyats pels gossos i agafats de la mà.

Aquestes passejades, que formen part de la seva rutina diària, seran un dels records més enyorats per Sofia Suescun durant la seva estada a l'illa. “Recordaré molt aquestes passejades quan sigui a l'illa”, va confessar la noia.

Muntatge de fotos de Sofia Suescun i Kiko Jiménez, tots dos amb rostre somrient a casa seva

Per la seva banda, Kiko també va compartir aquests moments al seu compte d'Instagram, documentant amb més detall la selecció del pastís i el consum posterior. “No sap el que li ve, pobreta, el seu darrer pastís de comiat”, va escriure Kiko.

El comiat entre Sofia i Kiko ha mostrat que la parella està més unida que mai. Tot i la imminent separació, tots dos han demostrat un profund amor i suport mutu. Aquests moments compartits no només reforcen la seva relació, sinó que també preparen Sofia emocionalment per al desafiament que enfrontarà a Supervivientes: All Stars.

El viatge de Sofia a Hondures marca el començament d'una nova etapa plena de reptes i aventures, però també d'oportunitats per demostrar la seva fortalesa. Mentrestant, Kiko romandrà a Espanya, esperant amb ànsies el retorn de la seva parella i recolzant-la des de la distància.

➡️ Gent

Més notícies: