Muntatge de Pilar Vidal amb cabell ros i maquillatge fosc al costat de Kiko Rivera amb barba i gorra
GENT

Pilar Vidal confirma el darrer problema de Kiko Rivera: ja no té solució

La periodista va explicar en un programa de laSexta el que en realitat passa amb el fill d'Isabel Pantoja

Kiko Rivera i la seva mare, la cantant Isabel Pantoja, fa molt de temps que estan distanciats. Tot i que la cantant es va referir fa uns dies en un concert a Almeria als seus nets, la veritat és que no hi té relació. Una delicada situació que la periodista Pilar Vidal ha volgut analitzar des de l'espai on col·labora, destacant certs aspectes fins ara desconeguts.

L'esmentada tertuliana es referia a La Roca als darrers moviments produïts entre mare i fill. "Està molt bé que li dediqui cançons, però també estaria bé que els truqués", opinava Vidal.

A la imatge s'observa 'La Roca' amb Pilar Vidal i Nuria Roca a plató, Pilar amb una jaqueta blava clar i Nuria amb una brusa blava, mentre al centre es mostra una fotografia de Kiko Rivera vestit amb un vestit tradicional i un text que diu

Una ocasió que aprofitava per recordar que la relació entre tots dos és “nul·la”, igual que amb els seus nets. "La relació d'Isabel Pantoja amb els fills i els nets és nul·la", apuntava la col·laboradora.

Segons Pilar Vidal, la relació de la cantant amb els fills és inexistent

Isabel, que fa temps que s'esforça per mantenir un perfil baix davant la premsa, es troba en aquests moments de gira per Espanya. "Des que no és actualitat sembla que hagi desaparegut, però segueix cantant. Totes les setmanes té concerts i festivals, però té un perfil força baix", explicava Vidal.

Si bé l'enfrontament entre Pantoja i els seus fills es remunta a anys enrere, la dedicatòria recent d'Isabel als seus nets provocava la reacció dels pares d'aquests.

“Aquesta cançó va dedicada als meus quatre, no cal que digui res més, als meus quatre”, deia entre llàgrimes el 8 de juny a Almeria la cantant. Una frase que va pronunciar just abans d'entonar Hasta que se apague el sol i que va sorprendre el públic per ser una cosa que no havia fet als seus espectacles anteriors.

El comentari d'Isabel va provocar, poc després, l'enuig de la seva filla. “Menys dedicatòries i més trucades per telèfon”, responia contundent la filla de la cantant.

Imatge d'Isa Pantoja responent les preguntes sobre el nadó d'Anabel Pantoja

Isa Pantoja, que darrerament s'ha enfrontat a problemes de salut, va criticar la seva mare per no interessar-se realment per la seva família. “Em sembla absurd que faci aquestes reflexions davant de la gent quan no m'ha trucat ni em pregunta per ells. Estava millor, però em posen de molt mala llet aquestes coses”, va reconèixer en la seva intervenció al programa Vamos a ver.

Kiko Rivera, per part seva, va publicar recentment una sèrie d'imatges d'etapes importants de la seva vida. “Avui vaig veure algunes fotos del passat i no vaig poder evitar emocionar-me. De vegades, encara que les coses no vagin bé, no vol dir que no trobis a faltar”, escrivia el fill d'Isabel al costat de l'esmentada publicació.

Unes paraules que deixen clar el sentiment que envaeix el DJ, que en una de les imatges apareixia a la seva adolescència amb Isabel Pantoja.

Isabel Pantoja sembla molt il·lusionada amb l'embaràs de la seva neboda Anabel

La nul·la relació entre Isabel i els seus fills contrasta amb la que manté amb un altre membre del clan Pantoja. La cantant andalusa ha mostrat obertament que està molt il·lusionada amb l'embaràs de la seva neboda Anabel.

"Aquest aplaudiment per a la meva Ana i per al meu futur nebot-net!... o neboda-neta", exclamava en el seu concert ofert a Illescas, Toledo.

Aquestes paraules posen de manifest el fort enllaç existent entre Isabel i la seva neboda. Anabel espera el seu primer fill amb David, qui és fisioterapeuta d'Isabel Pantoja. Tots dos es van conèixer durant la gira pels Estats Units de la cantant en què Anabel va exercir d'assistent de la seva tieta.

➡️ Gent

Més notícies: