Primer pla de Terelu Campos amb rostre d'enfadada en 'Sálvame'
GENT

Terelu Campos truca a Telecinco per explicar l'última hora de María Teresa Campos

Terelu Campos entra a 'Así es la vida' per desmentir els últims rumors que s'han generat al voltant de la seva mare

Terelu Campos està molt cansada de totes les crítiques que ha rebut en els darrers dies. Per això, no ha dubtat a trucar a Telecinco per explicar, d'una vegada per totes, el que està passant realment amb la seva mare.

Fa uns dies, la presentadora de televisió va concedir a la revista Lecturas una sèrie de declaracions sobre la malaltia de la seva mare. Entre altres coses, la comunicadora va assegurar que no suporta més veure patir María Teresa.

Muntatge de Terelu Campos i Maria Teresa Campos somrient a càmera
L'entrevista de Terelu, en què parla de la seva mare, ha generat un gran enrenou | GTRES, E-Noticies

Un testimoni que ha estat durament criticat per diversos usuaris de les xarxes i alguns companys de Terelu Campos. I és que molts asseguren que, encara que les germanes van demanar que no es parlés de la seva mare, ara són elles les que estarien guanyant diners amb la malaltia de María Teresa.

Com es podia esperar, aquestes crítiques no li van semblar gens bé a la televisiva, i així ho va deixar plasmat en el seu últim blog per a aquesta coneguda capçalera. "Estic farta".

Ara, Terelu Campos s'ha tornat a convertir en el centre de totes les mirades. Després d'escoltar totes les mentides que, segons ella, ha explicat Antonio Montero, ha entrat telefònicament a Así es la vida per aclarir tots els dubtes sobre això.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Terelu Campos truca a Telecinco i esclata contra Antonio Montero: "És esgotador"

Terelu Campos està molt “farta” de tota aquesta situació. Per això, ha decidit posar-se en contacte amb Telecinco per desmentir, una vegada més, tots els rumors que s'han generat en relació amb la delicada situació de la seva mare.

Durant l'última emissió d'Así és la vida, Antonio Montero ha fet una revelació inesperada. Segons ell, un amic íntim de María Teresa Campos li ha assegurat que les germanes han prohibit veure la matriarca.

Unes paraules que la mateixa Alejandra Rubio ha desmentit del tot. Per això, durant una pausa publicitària, l'excompany de Terelu Campos li ha revelat el nom d'aquesta persona. Tot i això, la 'influencer' ha assegurat que ni ella ni la seva mare el coneixen.

Captura del programa 'Així és la vida' amb Antonio Montero i Alejandra Rubio
Antonio Montero explica a Alejandra tot el que sap sobre això | Mediaset

Aquesta afirmació ha provocat una forta discussió entre els dos col·laboradors d'Así es la vida. I ha estat en aquest moment quan l'expresentadora de Sálvame ha entrat telefònicament per aclarir aquesta situació.

Segons ha explicat Terelu Campos, després d'haver parlat amb Gustavo, persona de confiança de María Teresa, ha descobert qui és aquesta persona. Es tracta d'un home que va ajudar la seva mare a vendre casa seva.

Ara bé, tal com ha explicat la televisiva a continuació, aquesta persona no ha demanat mai veure la matriarca de les Campos. Per tant, ni ella ni Carmen Borrego li haurien prohibit entrar a casa seva.

"No ens ha demanat mai anar-hi, així que no li hem pogut dir que no. És una persona estupenda, em diuen, i crec que Antonio l'ha ficat en un embolic sense moure un dit", ha confirmat Terelu Campos a Sandra Barneda.

A més, i fent ús de la ironia, la mare d'Alejandra ha volgut deixar clara una cosa sobre Montero. "Volent fer una cosa bonica, perquè sempre vol fer-les, és la seva especialitat envers nosaltres, el que ha fet realment és ficar aquest noi en alguna cosa que ha d'estar flipat".

Primer plano de Terelu Campos muy enfadada en 'Sálvame'
Terelu Campos entra a 'Así es la vida' per aclarir tot el que s'ha dit de María Teresa | Mediaset

Finalment, i recordant el que va dir al seu últim blog de Lecturas, Terelu Campos ha assegurat que és "esgotador" tot el que està succeint al voltant de la seva família.

"A les proves em remeto. No et pots passar la vida desmentint les barbaritats, perquè és impossible", ha confessat Terelu Campos. A més, ha assegurat que "no està a la meva mà que qualsevol persona sense escrúpols digui el que vulgui".

Per això, ha volgut tornar a deixar molt clar que, en la mesura que pugui, totes aquelles persones que realment estimen la seva mare continuen presents a la seva vida. "Estan en la mesura que la meva mare pot i vol. La paraula fonamental és 'vol'".