Primer pla d'Alejandra Rubio amb rostre de sorpresa al plató de 'Fiesta'

Alejandra Rubio revela què ha passat amb els amics de María Teresa Campos

Alejandra Rubio assegura que l'entorn de María Teresa Campos està respectant les noves normes

Alejandra Rubio ha donat noves explicacions sobre María Teresa Campos, que travessa una situació molt concreta. En el seu moment va ser la reina de Telecinco, però ara està retirada i les seves filles no volen que se'n parli als platós. El problema és que tot allò relacionat amb María Teresa genera molt d'interès i la veritat sempre acaba veient la llum.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Alejandra Rubio ha reconegut que María Teresa Campos no rep gaires visites, però no hi ha res estrany darrere d'això. Assegura que Terelu Campos i Carmen Borrego simplement estan seguint les recomanacions dels metges. La presentadora “es posa nerviosa quan veu molta gent” i les filles creuen que és millor dosificar les reunions.

Alejandra ha explicat què està passant amb els amics de María Teresa i com s'han pres aquestes normes. Promet que els que l'estimen de debò ho han entès i no han posat problemes. No és cert que hagin criticat Carmen Borrego o Terelu Campos, ben al contrari.

Primer plànol de María Teresa Campos amb els ulls plorosos en un plató de televisió
María Teresa Campos compta amb l'ajuda d'Alejandra Rubio | Mediaset

“Esteu opinant d'una cosa que no sabeu”, ha dit al periodista Antonio Montero, que defensa la versió oposada. "Els amics íntims de la meva àvia han entès perfectament la situació, no han posat cap problema en aquest sentit".

Alejandra Rubio dona explicacions sobre l'entorn de María Teresa

Alejandra ha revelat que tothom s'ha posat en la situació de María Teresa Campos. En aquests moments és millor que estigui tranquil·la, per això els amics s'han d'adaptar. Poden anar-la a veure, però abans cal preguntar-ho a Carmen o Terelu per veure si la periodista està disponible.

Primer pla d'Alejandra Rubio en una captura d''Així és la vida' el 2 d'agost de 2023
Alejandra Rubio ha donat explicacions | Mediaset

Terelu Campos ha entrat a Así es la vida per donar suport a la versió de la seva filla i ha deixat clar quina és l'única veritat. Insisteix que les amistats de María Teresa estan al corrent de tot i promet que no han prohibit cap visita.

“Es vol dir que la volem aïllar i no deixar que vegi els amics. Però tot s'està fent amb els consells mèdics d'acord amb la situació que viu la meva àvia, actuant de la millor manera per no fer-li mal”. Rubio insisteix que els amics de debò poden passar temps amb Campos, però només els que tenen bones intencions.