Primer pla de Paloma Cuevas posant seriosa
GENT

Paloma Cuevas i Luis Miguel, a punt de prendre una decisió que sorprendrà tothom

La relació de Paloma Cuevas i Luis Miguel es consolida cada cop més

A mesura que transcorre el temps, sembla que la relació entre Paloma Cuevas i Luis Miguel s'està enfortint cada cop més. A poc a poc, la parella està fent passos significatius en el seu festeig, i n'estem sent testimonis!

Sembla que els enamorats ja han deixat de banda aquest hermetisme que els caracteritzava i ja no amaguen el seu amor. Queden lluny aquells temps en què Paloma Cuevas i el cantant ocultaven que estaven mantenint una relació, atès que ara es deixen veure més públicament.

Tant és així que Paloma Cuevas no ha passat per alt acudir a alguns dels primers concerts de la seva parella a Argentina.

Ara, una vegada més, s'ha posat a sobre de la palestra que el festeig de Paloma Cuevas amb Luis Miguel avança a passos de gegant. El motiu? Que la parelleta estaria a punt de prendre una decisió important que sorprendrà tothom.

Muntatge de fotos de primer pla de Luis Miguel i la seva parella, Paloma Cuevas, tots dos amb rostre somrient
A la llum, el pla de futur de Paloma Cuevas amb l'artista | e-noticies.cat

La decisió impactant de Paloma Cuevas i Luis Miguel

Recentment, el programa Y ahora Sonsoles va revelar en exclusiva un pla de futur que Paloma Cuevas i Luis Miguel tenien al cap des de feia temps.

Segons l'espai vespertí, la parella es plantejaria passar l'Any Nou junts, però no a Espanya. Amb motiu de l'últim concert de la gira mundial del cantant, que tindrà lloc a Guadalajara (Mèxic), els enamorats haurien decidit celebrar la nit de Cap d'Any a la Riviera Maya.

Primer pla de Paloma Cuevas somrient als premis 'Mujer de Hoy'
Paloma Cuevas podria passar aquesta data tan important amb la seva parella | GTRES

Un destí paradisíac i molt famós per ser el paratge ideal de moltes celebritats, on Paloma Cuevas i el 'Sol de Mèxic' podrien donar la benvinguda al 2024. En realitat, no hi haurà res igual que gaudir dels paisatges idíl·lics, especialment de les platges cristal·lines, en aquest esdeveniment tan rellevant de l'any.

El que es desconeix és si les filles de Paloma Cuevas amb Enrique Ponce també hi seran en aquest pla del cantant. No seria estrany, ja que les joves han acompanyat la seva mare fins a Buenos Aires, també per presenciar els concerts del mexicà.

Paloma Cuevas i Luis Miguel podrien tornar a passar junts la nit de Cap d'Any

A més, aquesta no seria la primera vegada que podrien passar junts aquesta data tan summament rellevant. Hem de recordar que l'any passat se'ls va veure junts per Nadal, quan van sorgir els primers rumors sobre una possible relació entre ells.

Ara bé, el fet que puguin celebrar novament la nit de Cap d'Any junts és un pas molt important, ja que tan sols demostraria el que és evident: que el seu festeig va vent en popa.