Primer pla de Terelu Campos presentant l'últim programa de 'Sálvame' el 23 de juny de 2023

Terelu Campos envia un missatge a les persones que estimen María Teresa Campos

Terelu Campos sap que no totes les persones que envolten la seva mare són amics de debò

Terelu Campos ha utilitzat el seu últim blog de Lecturas, Lo que nunca conté, per enviar-li un missatge a unes persones molt importants per a María Teresa Campos: "els seus amics de veritat".

Després de rebre tota mena de crítiques per la seva última entrevista per a aquesta capçalera del cor, la presentadora ha decidit intervenir-hi.

Els últims dies, molts han assegurat que, tant ella com Carmen, han estat guanyant diners a costa de la malaltia de María Teresa Campos. Unes afirmacions que no han agradat gens a la seva filla, Terelu Campos.

"Em crida l'atenció que hi hagi algunes persones que els sorprengui que parli de la meva mare. Estic farta! No hi ha dia que no hagi de llegir confidencials difamant-nos Carmen i a mi. Totes les decisions que prenem i tot allò que fem és per la seva salut i pel seu benestar”.

Primer plano de Terelu Campos muy enfadada en 'Sálvame'
Terelu Campos no entén per què la critiquen per parlar de la seva mare | Mediaset

A més, ha deixat molt clar que totes aquelles persones que facin feliç la seva mare són "benvingudes" a casa seva. "Mai la meva germana i jo prohibiríem res a ningú que li faci feliç a ella", ha explicat Terelu Campos.

Tot i això, i després de mostrar públicament el seu enuig, la televisiva ha volgut aprofitar l'ocasió per enviar-li un missatge als "amics de veritat" de la matriarca de les Campos. Per això, no s'ho ha pensat dues vegades a l'hora de dedicar-los unes paraules al seu blog, Lo que nunca conté.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Terelu Campos envia un missatge als amics de la seva mare "que mai no s'han assegut en un plató"

Terelu Campos ha recordat, al seu últim blog de Lecturas, els "amics de veritat" de la seva mare. La televisiva és conscient que, al voltant de María Teresa Campos, hi ha hagut dos tipus de persones.

Segons la presentadora, aquells que l'estimen de debò són tots aquells que "mai no s'han assegut en un plató de televisió per deixar-la com un drap brut".

"Em refereixo a aquells que formen part del món de la cultura, del cinema, del teatre, de la música, de la política, empresaris", ha especificat. A més, Terelu Campos també considera "amics de veritat" de Teresa diversos "companys dels mitjans de comunicació".

Muntatge de Terelu Campos i Maria Teresa Campos somrient a càmera
María Teresa Campos segueix allunyada del focus mediàtic | GTRES, E-Noticies

Tot i això, sap que no totes les persones que han treballat amb la seva mare a la televisió han pertangut al cercle més proper de la matriarca de les Campos:

"Els altres, que van d''amics de veritat', són aquells que quan treballaven amb ella als programes que ha presentat la lloaven. Però quan han deixat de treballar amb ella, s'han lucrat recorrent els platós de televisió, traient-li la pell a tires".

Per això, Terelu Campos ha aprofitat per agrair-li “a totes aquestes persones, que saben qui són”, el seu suport i compressió en aquests moments tan complicats.

"Sempre hem tingut la generositat de les persones que sabem que l'estimen bé, entenen que el que volem és evitar-los un patiment", ha assegurat.

A més, Terelu Campos ha matisat que, “quan ella i Carmen han pres alguna decisió” respecte a la seva mare, ha estat per un motiu de pes. Considera que no hi ha necessitat que "l'altra persona s'emporti una mala estona innecessària":

"Prefereixo que aquestes persones que 'l'estimen de veritat', quan la recordin, ho facin amb el seu sentit de l'humor, la seva capacitat a l'hora de respondre i la seva immensa solidaritat".

Finalment, Terelu Campos ha volgut adreçar-se a totes aquelles persones que s'han dedicat a criticar-les i jutjar-les públicament. "Ara, moltes persones ens volen donar lliçons a la meva germana i a mi? Lliçons de què? Ja n'hi ha prou, perquè ningú no té més pena de la que nosaltres tenim", ha sentenciat.