Muntatge amb foto en primer pla d'Anabel Pantoja mirant a càmera i somrient, foto petita del seu xicot David Rodríguez i emoji d'una casa
GENT

Així és la sorprenent casa on creixerà el fill d'Anabel Pantoja i David Rodríguez

Anabel Pantoja ha compartit a les xarxes amb els seus seguidors diverses imatges de la seva nova llar a les Canàries

Anabel Pantoja i David Rodríguez estan gaudint d'un dels moments més emocionants de les seves vides. La neboda d'Isabel Pantoja i la seva parella estan esperant el seu primer fill i han decidit instal·lar-se en un nou habitatge. El qual han preparat amb molt d'afecte per a l'arribada del nadó.

Aquesta residència, ubicada a les Canàries, ha estat dissenyada i decorada pensant en la comoditat i el benestar del nou membre de la família. Una llar que ha deixat Anabel Pantoja molt satisfeta, així que no ha dubtat a compartir imatges a les xarxes.

Anabel Pantoja: l'habitatge on criarà el nadó amb David Rodríguez

La col·laboradora d'Ana Rosa Quintana està tan encantada amb la seva nova llar, que ha penjat diverses fotografies d'ella a Instagram. I aquestes han permès descobrir que té molta llum natural, a més a més, cada racó de l'habitatge emana una sensació de calidesa i benvinguda. Una calidesa que, precisament, és el que ara necessita la parella per preparar l'arribada del nadó.

Anabel i la seva parella han optat per una decoració moderna i funcional, combinant mobles contemporanis amb tocs personals que reflecteixen el seu estil i personalitat. Tot això sense passar per alt que prenen protagonisme els colors suaus que aporten sensació de llar. Estem referint-nos al blanc i al color fusta.

Així queda de manifest, per exemple, a l'entrada, que han decidit revestir-la amb fusta i pell. Al mateix temps que han col·locat un mirall i un gerro decoratiu.

Muntatge amb les dues fotos que va pujar Anabel Pantoja de casa seva a instagram

Un dels espais més especials de la casa és, sens dubte, l'habitació de la parella. En aquesta es troba integrat el lavabo, on predominen les mateixes tonalitats. I on destaca igualment un moble amb gran capacitat d'emmagatzematge.

I, parlant d'emmagatzematge, la neboda d'Isabel Pantoja també ha col·locat un llit amb canapè i ha creat un ampli vestidor. En aquest, el que més ha cridat l'atenció és la gran quantitat de sabates que té.

La llar d'Anabel Pantoja: el seu refugi

La nova llar d'Anabel Pantoja i David Rodríguez no només és un lloc de confort i alegria, sinó també un refugi després dels desafiaments que la parella ha enfrontat.

Després d'haver passat per moments difícils, com els rumors d'infidelitat que els van envoltar, aquesta casa representa un nou començament. I també és un espai segur per a la família que estan formant.

Foto de la casa d'Anabel Pantoja que va pujar a Instagram

Amb l'arribada del seu fill, la parella mira cap al futur amb il·lusió. L'habitatge que han creat no és només un lloc on viuran, sinó una llar plena d'amor i somnis per complir.

La casa on creixerà el fill d'Anabel i David és un reflex de la dedicació i l'afecte que han posat a cada detall per rebre el seu fill. Amb un disseny modern, funcional i ple de llum, aquest habitatge promet ser l'escenari de molts moments feliços per a la família Pantoja Rodríguez.

➡️ Gent

Més notícies: