Fotomuntatge de Ramon Pellicer amb una imatge borrosa de les seves filles i les instal·lacions de TV3 de fons
GENT

Ramon Pellicer reapareix a TV3 amb les seves dues filles: semblen bessones

Ramon Pellicer ha reaparegut davant les càmeres de la televisió pública amb les seves filles Martina i Daniela

Ramon Pellicer, una de les cares més icòniques de TV3, continua consolidant la seva posició com un dels presentadors més estimats de la televisió catalana. Amb més de tres dècades de carrera, Pellicer ha estat un pilar fonamental als informatius de la cadena.

Especialment en la seva edició de cap de setmana, on continua sent el líder indiscutible d'audiència amb més de 394.000 espectadors en les seves emissions recents. I és que juntament amb Cristina Riba, tots dos formen el duo perfecte.

El periodista, que va començar la seva trajectòria a TV3 el 1988, ha experimentat una carrera rica i variada. Després d'un breu període a TVE, on va dirigir el Telediario, Pellicer va tornar a la cadena pública per presentar diversos programes i, finalment, el TN Cap de Setmana.

El seu professionalisme i el carisma l'han convertit en un referent informatiu per a molts catalans. Sens dubte, el presentador és un dels favorits de l'audiència de la televisió pública de Catalunya. I és que la seva popularitat no para de créixer.

Primer plànol de Ramon Pellicer

Ramon Pellicer reapareix a TV3 amb les seves dues filles

El presentador no només és conegut pel seu treball davant de les càmeres. També pel seu rol com a productor a través de la seva empresa Sticakí, gestionant els seus contractes amb TV3 de manera independent. Tot i això, trajectòria professional a part, la seva família també és coneguda.

Imatge de Ramon Pellicer amb la seva filla Martina al 20è aniversari del programa 'APM' de TV3

Tant és així, que Pellicer va anar a l'aniversari del programa APM amb les seves filles Martina i Daniela i la veritat és que semblen bessones. Elles no van participar a la gala, però sense voler-ho, van protagonitzar un preciós moment, ja que els queia la bava veient brillar el seu pare.

Ramon Pellicer amb les seves filles Martina i Daniela a TV3

Ramon Pellicer és una figura essencial a TV3

Als seus 63 anys, Ramon Pellicer ha manifestat que no té intenció de retirar-se aviat i que seguirà a la televisió mentre segueixi sent requerit per l'audiència i la cadena. D'aquesta manera, tot fa pensar que tindrem Pellicer per a estona.

A més, TV3 es prepara per a una renovació dels seus informatius a finals de 2024, cosa que inclou un nou disseny de plató i gràfics. Aquests canvis busquen mantenir la frescor i la rellevància dels programes en què Pellicer juga un paper essencial.

Ramon Pellicer continua sent un pilar indiscutible de TV3. És admirat tant per la seva capacitat professional com per la seva connexió amb l'audiència, assegurant el seu lloc a la història de la televisió catalana.

➡️ Gent

Més notícies: