Muntatge amb Marta Riesco amb Rocío Flores a 'Ni que fuéramos'
GENT

Així està superant Rocío Flores els atacs que Marta Riesco ha llançat contra ella

Rocío Flores torna a les xarxes socials per mostrar qui està sent un dels seus grans suports en aquests moments

No hi ha cap dubte que els últims atacs que ha abocat Marta Riesco sobre Rocío Flores han acabat fent efecte en el seu estat anímic. Tot i això, la influencer compta amb el suport d'algú molt especial: el seu estimat amic de quatre potes.

A més de sentir-se acompanyada pels seus éssers estimats, entre els quals hi ha Antonio David Flores, Manuel Bedmar o Gloria Camila, la noia compta amb l'amor incondicional del seu gos. I prova d'això és l'última publicació que ha compartit a les seves xarxes socials.

Muntatge de fotos de primer pla de Marta Riesco somrient i Rocío Flores amb rostre seriós

Després de passar uns dies a Bali amb la seva actual parella sentimental, Rocío Flores ha publicat al seu perfil d'Instagram un vídeo molt revelador. Hi podem veure com ha estat el retrobament de la seva parella amb la seva estimada mascota.

A més, l'excol·laboradora de televisió no ha tingut objeccions a compartir amb els seus seguidors d'aquesta xarxa social allò que veritablement sent per ell. “Em dona la vida”, ha escrit la influència al costat d'un cor rosa.

Rocío Flores aconsegueix superar els comentaris de Marta Riesco gràcies a l'amor del seu gos

Fa uns dies, Rocío Flores va tornar a les xarxes socials per explicar el principal motiu de la seva desaparició pública. Encara que no va voler donar cap nom, la influencer va deixar clar que estava directament relacionada amb les dures paraules que li va dedicar Marta Riesco a la televisió.

“Bon dia, entre avui i demà, fa exactament una setmana que vaig desaparèixer de les xarxes. La majoria de vosaltres ja sabeu per què”, va assegurar visiblement emocionada.

Primer plànol de Rocío Flores plorant en 'El programa de Ana Rosa' en Telecinco

Ara, Rocío Flores ha tornat al perfil d'Instagram amb millor ànim. Una recuperació que, en gran manera, és possible per l'amor incondicional que rep de la seva petita mascota.

A jutjar per la concisa frase del seu últim post, no hi ha cap dubte que la parella de Manuel Bedmar està superant aquest complicat moment personal gràcies al seu gos. “Em dona la vida”, ha escrit en aquesta xarxa social.

Com es podia esperar, aquesta publicació no ha passat desapercebuda per als usuaris d'Instagram. I encara que alguns han aprofitat per atacar novament Rocío Flores, altres, en canvi, li han dedicat unes paraules boniques de suport.

“Si us plau, quin moment més bonic. Hi ha vegades que els animals donen més amor que certes persones”, ha assegurat una internauta, llançant una indirecta a l'aire.

Captura de Marta Riesco com a entrevistada de Ni que fuéramos a Ten

El passat 3 de juny, durant la seva primera entrevista a Ni que fuéramos, Marta Riesco no va tenir objeccions a parlar sobre la seva dolorosa relació amb Antonio David Flores. Tot i això, el youtuber no va ser l'únic que va sortir malparat.

Tal com va assegurar la periodista aquell dia, Rocío Flores sempre havia estat en contra del seu festeig. A més, no s'ho va pensar dues vegades a l'hora d'assegurar que la influencer va ser molt “injusta”.

D'altra banda, i sense pèls a la llengua, Marta Riesco va assegurar que la jove “és molt gelosa del seu pare”. “Té amb ell un amor platònic de nena gelosa”, va afegir a continuació.

➡️ Gent

Més notícies: