Muntatge d'Eva González somrient amb el cap tort i Cayetano Rivera somrient

GENT

El somriure d'Eva González mostra la seva felicitat lluny de Cayetano Rivera

Eva González ha deixat clar a les seves últimes imatges que està encantada separada de Cayetano Rivera

Eva González es va separar del seu marit, Cayetano Rivera, el 2022 i, des de llavors, han pres camins separats molt diferents. Ell, mentre ha continuat amb les corrides, ha refet la seva vida sentimental al costat de la portuguesa María Cerqueira. Ella, per la seva banda, s'ha centrat en la feina a Antena 3 i en la cura del seu fill, mentre segueix soltera.

Aquesta nova vida que afronta Eva González és clar que la té realment feliç. Només cal veure el somriure que ha mostrat en les últimes imatges que se n'han pres.

Eva González no pot amagar la seva felicitat

Eva González ja fa més d'un any que està separada de Cayetano Rivera i, en un primer moment, la tensió era palpable entre ells. Tot i això, afortunadament han aconseguit llimar asprors, per la qual cosa s'han posat d'acord sobre el futur del fill que tenen. És més, fins i tot han estat en contacte per decidir què fer amb una finca que van comprar temps enrere.

La sevillana sap que el seu exmarit està encantat amb la seva nova relació al costat de María, que, a més, ha congeniat amb la seva filla gran. Però ella també està radiant i se sent molt satisfeta amb la vida, encara que no hagi tornat a ocupar el seu cor.

Precisament un exemple d'aquesta alegria que Eva desborda són les imatges que Europa Press n'ha pres ara. I és que en aquestes, realitzades durant la fira del poble de la presentadora, Mairena de l'Alcor, apareix amb un gran somriure. Cita a què acudeix cada any, sempre que la feina li ho permet, i que té lloc dies abans de la coneguda fira de Sevilla.

Eva González somrient vestida de sevillana, amb els llavis vermells i una flor als cabells

Aquest somriure l'ha lluït passejant pel reial de la fira, on ha aparegut vestida amb un imponent vestit de flamenca de color vermell. I també quan s'ha trobat diferents persones que s'han detingut a saludar-la i amb les quals ha mantingut cordials converses.

Tot i que la seva felicitat s'ha notat especialment quan una de les tardes ha acudit al reial amb la seva germana, el nebot i el petit Cayetano. Així, no ha parat de riure quan ha pujat amb ell al tradicional tren de la bruixa i fins i tot quan l'ha vist gaudint als cotxes de xoc. Vaja, que s'ho ha passat d'allò més bé amb l'home de la seva vida.

Eva González seria vestida de sevillana amb els llavis vermells i una flor als cabells

A Eva González li somriu la vida en aquest moment

Eva González ha patit molt per la ruptura amb Cayetano Rivera, encara que és clar que ara està tot superat. A això l'han ajudat el seu únic fill, la família i els amics, que han estat els seus pilars en els tràngols més durs.

A més, si a nivell personal està satisfeta, no menys a nivell professional. Només cal veure que està arrasant amb la nova edició de La Voz Kids, que es va estrenar dissabte passat a Antena 3. Sí, perquè el concurs musical va ser el líder del prime time en aconseguir un 14%, davant l'11,3% del seu rival més directe, Bailando con las estrellas, de Telecinco.

Fotografia de David Bisbal, Eva González i Lola Índigo somrient al plató del Hormiguero

Sense oblidar que també ha aconseguit grans èxits amb altres projectes puntuals que ha tingut des del començament del 2024. Ens estem referint, per exemple, a la seva participació a Pasapalabra i a la presentació del lliurament de les medalles d'Andalusia.

➡️ Gent

Més notícies: