Fotomuntatge de les instal·lacions de TV3 amb una imatge de diversos presentadors de la cadena

GENT

Un presentador de TV3 anuncia per sorpresa que serà pare de nou: tots els detalls

Un presentador de TV3 ha sorprès l'audiència confessant la seva nova paternitat

La majoria dels presentadors de la televisió pública de Catalunya són pares. Tot i això, són molt pocs els que parlen dels seus fills amb l'audiència. Aquest cap de setmana, una de les personalitats més estimades del canal català, va participar en el programa El Suplement presentat per Roger Escapa.

Estem parlant d'en Peyu, col·laborador habitual a l'espai Està passant. Ell i la seva parella, Mireia Colonques, són pares de l'Arlet, que ja té 5 anys. D'aquesta manera, en Peyu va confessar davant els micròfons de Catalunya Ràdio que seran pares de nou, però, aquesta vegada, han decidit adoptar.

En Peyu serà pare de nou aquest pròxim estiu

Segons va explicar el català, ell i la seva parella seran pares novament aquest pròxim estiu. Després de néixer la seva primera filla, l'Arlet, la parella va decidir inscriure's al procés d'adopció. I és que tots dos tenien molt clar que volien tenir un segon fill.

"Quan vam tenir l'Arlet, que això va ser el 2018, ja teníem clar que volíem un segon fill i que volíem adoptar-lo. Ens vam inscriure en aquella època, hem trigat 5 anys que són els anys que té ella i en principi aquest estiu hauria d'arribar el seu germà o germana".

"Amb la meva parella, abans de tenir l'Arlet, havíem viatjat a l'Àfrica. Allà veus aquells nois corrents cap amunt i cap avall i ja en aquell moment va sorgir la idea. És una cosa que ens pot aportar coses noves a nosaltres, vull dir un fill biològic ja l'he tingut", va concloure en Peyu.

La Mireia, la desconeguda parella d'en Peyu i mare de la seva primera filla

Es coneixen molt pocs detalls de la vida personal d'en Peyu. La veritat és que és molt curós a l'hora de parlar del seu cercle més íntim, a més, no sol compartir imatges del seu entorn a través de les xarxes socials. Tot i això, hem pogut conèixer alguns secrets de la vida d'en Peyu fora de les càmeres.

La parella d'en Peyu és Mireia Colonques i és veterinària, no obstant això, desconeixem si estan casats o no. Després d'analitzar les xarxes socials de l'humorista, hem pogut observar que de tant en tant comparteix alguna imatge amb la noia.

Imatge de Peyu amb la seva dona Mireia

La Mireia forma part de l'equip de les Cabres d'en Peyu. Un projecte que va néixer l'any 2020 amb la intenció de fer conèixer el sector primari. D'aquesta manera, la dona d'en Peyu és una de les veterinàries que es troba al capdavant del ramat i vetlla perquè les cabres tinguin una millor qualitat de vida.

➡️ Gent

Més notícies: