Muntatge d'Alessandro Lequio amb una imatge d'Ana Obregónn plorant
GENT

Alessandro Lequio respon a la darrera provocació d'Ana Obregón

Alessandro Lequio respon a 'Vamos a ver' a les últimes declaracions d'Ana Obregón


L'Alessandro Lequio s'ha vist novament esquitxat per la polèmica, sobretot després que l'Ana Obregónn hagi destapat que ell no la va ajudar econòmicament durant la malaltia del seu fill Aless.

Així ho explicava l'actriu durant el seu pas per ¡De Viernes!, on evitava parlar de la seva neta o de la relació que la petita pogués mantenir amb el seu avi. "Prefereixo deixar-ho a la intimitat", assegurava.

Unes polèmiques declaracions a les quals l'Alessandro Lequio ha respost al plató de Vamos a ver, mantenint-se sempre molt caut.

Captura d'Alessandro Lequio a 'Vamos a veure'

En tot aquest temps, Lequio s'ha negat a parlar sobre qualsevol assumpte relacionat amb la seva neta o amb el seu fill Aless. Un tema que li fa molt de mal, i més arran de la mort del jove a causa d'un càncer.

"Un amic meu molt estimat, em deia que la tele no té memòria i té raó", ha comentat l'Alessandro molt impassible. Així, ha deixat entreveure que el que ha explicat l'Ana "ja està d'allò més comentat".

Alessandro Lequio respon a Ana Obregón

"Seguiré fent com fins ara", ha destacat. "Amb total silenci en tot el que fa referència al meu fill Aless. Així ho he fet des del principi, i així ho continuaré fent".

I, pel que fa a la seva ex, Lequio assegura que “amb l'Ana sempre ha mantingut una relació meravellosa”. "Sempre articulada al voltant del nostre fill", ha apuntat. "Cadascú té la seva vida i les seves circumstàncies".

De la mateixa manera, l'Alessandro ha deixat molt clar que tot el que explica l'Ana Obregón és “absolutament cert”. Sobretot pel que fa a la Fundació del seu fill.

Aless Lequio amb rostre somrient amb els seus pares: Ana Obregón i Alessandro Lequio

Bé sabem que hi va haver moltes especulacions al voltant del que va passar realment amb els diners que l'Ana havia recaptat gràcies al llibre que va escriure en nom de l'Aless: El noi de les musaranyes.

Tot i això, tot indica que les vendes han anat molt bé i han arribat a recaptar fins a 100.000 euros.

"Jo sempre ho vaig dir, que la Fundació no té cap problema i rebrà ara els drets d'autor. Això servirà perquè segueixin fent una gran tasca", ha comentat l'Alessandro Lequio.

➡️ Gent

Més notícies: