Muntatge de fotos amb Nacho Palau en primer pla mirant a la càmera emocionat al programa ¡De Viernes! i una imatge dels seus fills amb Miguel Bosé
GENT

La significativa resposta de Nacho Palau sobre el futur dels seus fills amb Miguel Bosé

Nacho Palau se sincera a '¡De Viernes!' sobre el futur dels fills. Tot i que en un primer moment mantenia que els seus dos fills estiguessin amb Miguel, sembla que ara tot ha canviat

Nacho Palau s'enfronta a un cop dur després de revelar que, de nou, torna a patir càncer. L'escultor ha reaparegut al plató de ¡De Viernes!, on s'ha sincerat sobre la complicada situació que està passant ara mateix. Alhora, el valencià donava llum sobre el punt actual que travessa la seva relació amb Miguel Bosé, que es troba pitjor que mai.

El cantant li hauria exigit les costes del darrer judici que van tenir. Uns diners als quals no pot fer front. "Aquests diners no m'ho estan traient a mi, els estan traient als nens", ha reconegut.

Pel que fa als fills, Ivo i Telmo, el valencià també s'ha pronunciat sobre el seu futur i si vol que estiguin amb Miguel. L'exsupervivent donava una resposta significativa sobre el que pensa sobre això.

Nacho Palau es pronuncia sobre el futur dels seus fills

L'escultor valencià reapareixia ahir a la nit al plató de ¡De Viernes! per tal d'actualitzar el seu estat després de confirmar la recaiguda.

Nacho assegura que, malgrat que són uns moments molt difícils per a tota la família, ha trobat el seu gran suport en els seus fills. "Estic orgullós de com ho porten, encara que és dur. Els veig com a homenets", ha lliscat al programa.

Captura de Nacho Palau parlant seriós durant la seva entrevista al programa '¡De viernes!' de Telecinco
Nacho Palau se sincera sobre el que vol per als fills en el futur | Mediaset

L'ex de Miguel Bosé se sincerava sobre com està afrontat aquesta nova dura situació que està vivint. De manera molt sincera, Nacho mostrava com li preocupa el futur dels seus dos fills, Ivo i Telmo.

El valencià ha parlat amb contundència sobre el futur dels seus dos fills, en el cas que ell morís.

Tot i que en un primer moment, Nacho sí que aprovava que els petits estiguessin amb el cantant i els seus altres dos germans, ara sembla pensar diferent. "Si jo me'n fos, el meu desig era que els quatre germans estiguessin amb Miguel, ara no n'estic tan segur", ha mantingut Palau.

Nacho Palau es mostra implacable davant de Miguel Bosé

Durant la seva entrevista al nou programa de Telecinco, Nacho es mostrava molt contundent contra el cantant. Palau manté que "ell ha renegat d'Ivo i de Telmo": "No et pots treure dos nens de cop", sentenciava.

Muntatge de fotos de Nacho Palau durant la seva entrevista a ¡De Viernes! i una imatge de Miguel Bosé parlant amb la premsa
La guerra entre Nacho i Miguel comença de nou | e-noticies.cat, Europa Press, Mediaset

Més d'una vegada, Palau han comentat públicament que els quatre nens han tingut vides molt diferents des que es van separar.

Després de la separació, Ivo i Telmo marxaven a Espanya per viure al costat de Nacho, mentre que Diego i Tadeo es quedaven a Panamà. Això ha fet que, com ahir va esmentar Nacho, els nens s'hagin criat "de maneres molt diferents".

Una de les pors de Nacho és que els seus fills "no em reconeguin". Tot i que ara mateix, la situació entre ell i Miguel és complicada, la veritat és que l'últim que vol el valencià és reactivar qualsevol guerra.