Primer plànol de Nacho Palau amb rostre seriós
GENT

El motiu pel qual Nacho Palau se sent obligat a demanar perdó en plena batalla

Després d'anunciar-se l'esperat retorn de Nacho Palau a Telecinco, ha sortit a la llum el motiu pel qual l'escultor va haver de demanar disculpes al passat

Fa temps, el Nacho Palau es va veure obligat a demanar perdó a tots els seus éssers estimats. I tot a conseqüència d'una trista situació que es va produir durant la primera batalla contra el càncer.

Després de mesos allunyat del focus mediàtic, aquest mateix divendres 1 de desembre, l'escultor torna als platós de televisió. Després de negar-se a participar en les tertúlies en honor a la sèrie Bosé, l'escultor torna a Telecinco amb males notícies.

A l'avenç que ja s'ha emès, el Nacho Palau ha confessat que li han tornat a trobar un nou tumor. "Aquest estiu m'han tornat a diagnosticar un càncer. Hi ha un moment en què dius «no puc més, d'aquesta no en surto, perquè»", assegura el televisiu.

Tot i això, el que més ha cridat l'atenció d'aquest fragment són les paraules que dedica al Miguel Bosé. Després d'enterrar la destral de guerra, tot apunta que la relació entre ells està pràcticament trencada.

Muntatge amb Nacho Palau trist amb un micròfon a la cara, Miguel Bosé amb rostre neutre i un emoji enfadat
Nacho Palau anuncia que torna a patir càncer i carrega contra el seu ex | e-noticies.cat, Mediaset, GTRES

“Si jo faltés, la meva voluntat era que els quatre germans estiguessin amb el Miguel, però ara ja no ho tinc tan clar”, se li sent dir al Nacho Palau. “Del Miguel no te'n pots fiar, és un manipulador, no respecta res i fa el que li dona la gana. Em van dir: «aneu amb compte, no t'hi fiquis i em vaig ficar»”.

Ara, i a l'espera que s'emeti la seva entrevista a De viernes, ha sortit a la llum el motiu pel qual va haver de demanar disculpes en el passat. Moment que es va produir durant la primera batalla contra el càncer.

Nacho Palau va demanar perdó als seus éssers estimats: “És molt dur, però també per a la gent que ha estat a prop meu”

Després de la seva arribada d'Hondures, el Nacho Palau va rebre una de les maçades més dures de la seva vida. Després de sotmetre's a diverses proves, els metges li van diagnosticar càncer de pulmó: “Em va atropellar, però ben atropellat. No ho entenia”.

Durant el primer retorn televisiu, l'escultor també va revelar algunes de les seqüeles que li ha deixat el càncer de pulmó. Segons ell mateix va confessar, se li va inflar la gola i té “una corda vocal fastiguejada” que ja no recuperarà. "L'altra està lluitant, però almenys puc parlar", va afegir a continuació.

Nacho Palau al plató de 'Déjate Querer' amb rostre seriós
Durant el seu primer retorn a Telecinco, Nacho Palau va revelar les seqüeles que li va deixar el càncer | Mediaset

Una situació que no va ser gens fàcil per als seus éssers estimats. Per això, el Nacho Palau va voler aprofitar l'ocasió per demanar perdó públicament a totes les persones que han patit per la malaltia:

“M'he deixat emportar, però és difícil. Sents dolor, impotència… Veure patir els que volen ajudar-te i tu amb molta mala llet. És molt dura la malaltia, però també per a la gent que ha estat a prop meu… He demanat molt de perdó”.

A més, durant una entrevista per a Lecturas, el Nacho Palau va revelar un altre dels efectes secundaris que va patir durant la seva primera batalla contra el càncer. “Vaig perdre moltíssim pes, estava fluix, vaig arribar a pesar 58 quilos i escaig”, va assegurar el televisiu.

Primer pla de Nacho Palau amb rostre seriós en 'Déjate querer'
Nacho Palau va voler demanar perdó a tots els seus éssers estimats | Telecinco

Moment en què va confessar que, malgrat la duresa de la seva malaltia, havia aconseguit recuperar la veu. “Estic amb una corda vocal només, em van dir que no la recuperaria. No podia ni plorar ni parlar… va ser horrible”.

Finalment, el Nacho Palau també va voler compartir com el càncer havia canviat la seva manera de veure la vida. Tant és així que va perdre l'esperança.

“La vida és molt xunga, de cop i volta estàs fenomenal i l'endemà et canvia la vida.[…]Sí, m'he posat en el pitjor, un dia vaig dir: «no puc més, que em passi per damunt i no vull saber res». Però alguna cosa em va fer remuntar: els meus fills”.