Muntatge de fotos de Manuel Velasco amb la seva mare, Concha Velasco, mirant a càmera en primer pla
GENT

Les importants paraules de Manuel Velasco després de la mort de Concha Velasco

La notícia de la mort de la mítica actriu ha estat confirmada pels seus fills, Paco i Manuel Velasco, mitjançant un sentit comunicat. En ell, els dos fills han compartit unes paraules importants i significatives

El món de la cultura és de dol després de la notícia de la mort d'una de les grans dames de la interpretació. Concha Velasco ens ha deixat aquest dissabte, 2 de desembre, després d'una complicació en la malaltia.

La notícia ha estat confirmada mitjançant un comunicat llançat als mitjans. A través d'ell, Manuel Velasco i Paco Martínez traslladen unes paraules importants i sentides per la pèrdua de la seva mare.

Les emotives paraules del comunicat de Paco i Manuel Velasco després de la mort de la seva mare

Va ser fa només uns dies quan Manuel Velasco confirmava als periodistes que l'aniversari de Concha havia estat "molt maco". A més, Manuel assegurava que la seva mare estava "molt il·lusionada". Va ser el 29 de novembre passat quan la veterana actriu va fer 84 anys.

Foto de Concha Velasco, anys enrere, amb els seus dos fills, Paco i Manuel, a la catifa vermella dels premis Goya
Manuel Velasco i Paco Martínez dediquen unes emotives i importants paraules després de la pèrdua de sa mare | Europa Press

Tres dies després, la trista notícia de la seva mort ha deixat el món de la cultura i de l'entreteniment destrossat. Els seus fills han confirmat la notícia mitjançant un comunicat als mitjans.

En l'emotiu text, tots dos fills llisquen unes paraules importants d'afecte i gratitud. Paco i Manuel asseguren ser "uns afortunats per haver gaudit de la millor mare del món i per rebre l'afecte de tants espanyols que l'estimen i l'admiren".

Paco i Manuel no es van separar de la seva mare en cap moment

Els dos fills de la vedette van estar al seu costat en tot moment durant la dura malaltia que patia. Des que Concha va ingressar a la residència de Las Rozas, les visites dels seus fills es donaven diàriament. A més, encara que Paco ha estat més hermètic amb els mitjans de comunicació, Manuel sempre estava disposat a atendre la premsa.

Concha Velasco amb el seu fill petit Paco
Concha Velasco ha estat molt acompanyada pels seus fills | GTRES

En aquests darrers mesos, Concha Velasco també s'havia sentit molt ben acompanyada per grans amics i companys de la professió com José Luis Parada, Susana Uribarri o José Sacristán. No hi ha dubte que la gran dama de la interpretació ha marxat d'aquest món sentint tot l'afecte dels seus.