Muntatge amb un primer pla de Nacho Palau plorant amb un fons rosa i Ángel Cristo a 'De Viernes'
GENT

Nacho Palau, el nou problema per a Ángel Cristo quan menys s'ho esperava

Nacho Palau serà el protagonista absolut de la nit a 'De viernes', on pot deixar en un segon pla Ángel Cristo

Nacho Palau ha impactat amb l'anunci de la seva propera reaparició aquest divendres a Telecinco i la duríssima confessió que torna a patir càncer.

El Nacho torna a enfrontar-se a una duríssima batalla contra la malaltia just quan semblava haver superat el 2022 un agressiu càncer de pulmó.

Una delicada situació que ha portat al Nacho Palau a replantejar-se seriosament si val la pena seguir endavant, tot i que ha deixat clar que l'única cosa que el preocupa ara mateix és el benestar dels seus fills.

Nacho Palau assegut al plató del programa 'Déjate Querer', de Telecinco, amb rostre seriós
Nacho Palau reapareix demolidor i confessa que torna a patir càncer | Mediaset

"Aquest estiu m'han tornat a diagnosticar un càncer", explica en aquesta impactant entrevista que promet remoure'ns del tot. A més, tot el que ha viscut l'hauria portat també a canviar la seva darrera voluntat i també la seva relació amb el Miguel Bosé.

"Si jo faltés, la meva voluntat era que els quatre germans estiguessin amb el Miguel, ara no ho tinc tan clar", ha reconegut. Així, el Nacho Palau carrega amb duresa una vegada més contra l'artista. "No et pots fiar, és molt manipulador, no respecta res i fa el que li dona la gana", sentencia demolidor.

D'aquesta manera, i tot i que tot semblava indicar que les aigües s'havien calmat entre tots dos, el Nacho Palau torna a encendre la metxa al mig d'una interminable guerra mediàtica.

Nacho Palau i Ángel Cristo, duel de titans a Telecinco

Aquesta duríssima entrevista de Palau a De Viernes podria aconseguir opacar fins i tot l'altre protagonista de la nit, que torna a ser l'Ángel Cristo.

El fill de la Bárbara Rey arriba disposat a mostrar les proves que donarien veracitat al testimoniatge. Es tractaria d'aquelles famoses fotos i vídeos que protagonitzava la seva mare amb el rei Joan Carles i que ell mateix es va encarregar de gravar.

"La meva mare pren la decisió de fer unes fotos al Rei", explicava la setmana passada. "D'alguna manera, ella aconsegueix que jo faci les fotos, em fa entendre que és un material molt perillós que no pot circular ni estar en mans de ningú", assenyalava sobre això.

Captura de 'De Divendres' amb Ángel Cristo a la imatge promocional
Ángel Cristo pretén mostrar les proves que desemmascaren la seva mare | Mediaset

"Tot el meu interès era que no escoltessin el clack, clack i pogués ell adonar-se'n, per què mirava molt la càmera", revelava.

Aquest divendres, l'Ángel vindrà disposat a mostrar tot aquest material en ple directe, encara que potser la seva bomba no aconsegueix competir amb el demolidor relat del Nacho Palau, que ja es té guanyat l'afecte de l'audiència per les aparicions anteriors a la televisió.