Muntatge de fotos de primer pla de Shakira amb rostre somrient i, al costat, imatges de Gerard Piqué, Sasha Piqué i Milan Piqué

Shakira llança els seus fills contra Gerard Piqué

La cantant colombiana s'ha sincerat en una entrevista

En una entrevista exclusiva amb Hola! Colombia, Shakira va obrir les portes de la seva vida personal i professional. L'artista va recórrer, amb naturalitat, el tema que ha mantingut en suspens tothom durant gairebé dos anys: la seva separació. A més, va reconèixer que mai havia vist els seus fills tan feliços, així llançant tot un dard al seu pare, Gerard Piqué.

Tot i això, la conversa no es va quedar únicament en els aspectes sentimentals. També es va parlar de la vida actual de Shakira després de collir uns èxits professionals increïbles.

Imatge de Shakira amb els seus fills i uns amics llogant motos d'aigua
Els fills de Shakira poden gaudir d'una vida tranquil·la | Antena 3

La mediàtica separació de Shakira i Piqué

Després de la separació altament comentada entre la coneguda artista i l'exjugador del FC Barcelona, tots dos van agafar camins diferents a les seves vides. L'artista va prendre la decisió de fer les maletes i començar una nova etapa a Miami. El català, per la seva banda, va optar per enfocar-se a la seva carrera empresarial a la ciutat comtal i fer créixer la seva nova aposta: la Kings League.

Shakira va expressar la seva profunda satisfacció amb la nova direcció que ha pres la seva vida, distanciant-se de la rutina que solia portar a Barcelona. Va admetre que durant aquell temps es va centrar en la criança dels seus fills i en recolzar la carrera de la seva exparella.

Imatge de Shakira i Piqué seriosos
Shakira i Piqué van agafar camins diferents | Europa Press

Milan i Sasha, els fills de Shakira i Piqué

L'artista va confessar la vida lliure i normal que porten els fills, distanciant-se de la pressió mediàtica que van patir a Espanya. Va comentar la difícil situació que van viure, ja que els nens no podien anar tranquils a l'escola a causa del constant assetjament de la premsa, cosa que els resultava insuportable.

“No els havia vist mai tan feliços, van al les seves extraescolars sense que ningú els persegueixi, no com a Barcelona, on teníem cada dia paparazzis a la porta. Porten una vida lliure i normal com dos nens comuns, no com a fills de famosos”, va admetre Shakira.

Shakira amb els seus fills a l'aeroport
La cantant va admetre que els seus fills són molt feliços | Europa Press

La nova vida de Shakira lluny de Piqué

La cantant va compartir que la seva vida ha experimentat un canvi de 180 graus des de la seva mudança als Estats Units. Va explicar que està embarcada en diversos projectes després de dedicar gran part del seu temps a Espanya a la criança dels fills i al suport a la carrera de Piqué.

La reconeguda intèrpret va reconèixer que la seva carrera va patir en estar allunyada de la indústria musical i del seu nucli creatiu als Estats Units. Ara, quan els fills estan a l'escola, té la llibertat de col·laborar amb compositors i productors en qüestió d'hores, reprenent així projectes que havia deixat en pausa durant molts anys.

L'artista es prepara per rebre un premi especial durant la cerimònia dels Latin Grammy 2023, programada per al 16 de novembre. Shakira ha posat èmfasi que la seva decisió de mudar-se no afecta la seva connexió amb el càlid suport del seu públic espanyol, que sempre ha estat significatiu per a ella.