Primer pla de Shakira amb rostre molt somrient
GENT

Shakira torna a ridiculitzar Gerard Piqué: no volia tenir relacions

Shakira torna a la càrrega contra el seu ex de la pitjor manera

Shakira torna a estar al punt de mira per l'última cosa que ha deixat anar sobre el seu ex, Gerard Piqué. La colombiana ha tornat a recórrer una vegada més a la música per desfogar-se, cosa que sembla haver-se convertit en la seva afició preferida.

Així, des que decidissin posar fi a la seva relació i el futbolista presumís públicament del seu idil·li amb Clara Chía, Shakira no ha parat de deixar anar clatellades a tort i a dret.

Tot començava amb la ja coneguda col·laboració amb Bizarrap i la seva sessió número 53, on la cantant es despatxava a gust contra Piqué i el seu nou amor.

I, aprofitant el moment, poc després es marcava un hit amb Karol G on deixava ben clar que mai tornaria al costat del pare dels seus fills.

Gerard Piqué davant del micrófon del 'After Kings'
Gerard Piqué, disposat a comprometre's amb la seva xicota | Kings League

A més, per si no n'havia tingut prou, Shakira acabava donant-li el cop de gràcia recorrent als seus dos fills, amb els quals ha compost una preciosa cançó en què demostra que ells són els dos grans amors de la seva vida.

Però just quan ja pensàvem que ho havíem vist tot, l'artista ens torna a deixar amb la boca oberta. La nova cançó de Shakira, 'Copa vacía', promet continuar desvetllant-nos detalls d'una relació que actualment sembla irreconciliable.

Així, juntament amb Manuel Turizo, la cantant explica amb pèls i senyals el veritable motiu pel qual s'ha acabat l'amor entre ella i Piqué.

Shakira al Gran Premi de Fórmula 1 d'Espanya, celebrat a Montmeló (Barcelona) el 4 de juny de 2023
Shakira, novament al punt de mira | Redes sociales

Shakira torna a la càrrega contra Gerard Piqué

"Sempre tan ocupat amb tant de negoci, estaria bé, el meu amor, una mica d'oci", deixa anar sense objeccions acusant el futbolista de no prestar-li prou atenció. "Fa estona que tinc set de tu, jo no sé per què. Em quedo amb ganes de més i volent beure d'una copa buida", prossegueix la lletra.

"No cal ser poeta per endolcir-me l'oïda, deixa anar el telèfon, fes servir la teva mà amb mi", continuen els retrets. Això indica que al final de la relació, sembla que Gerard Piqué no estava gaire disposat a intimar i encendre la flama en el seu matrimoni.

Finalment, Shakira conclou amb un nou "zasca" on deixa molt clar que: "Sé que estàs bo, però molt més bona estic jo".

Clara Chía i Gerard Piqué, arribant al concert de Coldplay a Barcelona el 28 de maig de 2023
Gerard Piqué segueix passejant el seu amor amb Clara Chía | GTRES

Ara, la pregunta que molts es fan és si aquesta guerra oberta de retrets i indirectes acabarà en algun moment.

Per la seva banda, Piqué sembla haver optat per la via legal i es nega a fer declaracions al respecte, havent-se centrat completament en la seva nova xicota, amb la qual fins i tot planeja casar-se.

Mentre que la colombiana continua intentant refer la seva vida a Miami amb els seus dos fills. A més, tal com hem pogut veure aquests darrers mesos, pretendents tampoc n'hi falten.