Muntatge de Piqué seriós i Shakira somrient

Piqué trenca el seu silenci i parla de la ruptura amb Shakira

El futbolista ha parlat sobre el que ha passat al voltant de la ruptura

Aquest matí Gerard Piqué ha parlat per primer cop sobre la seva ruptura amb Shakira. Ho ha fet davant dels micròfons d'El món a RAC 1.

A més de parlar sobre el seu projecte amb Ibai Llanos o valorar el Barça de Xavi, Piqué ha parlat sobre la seva ruptura amb la cantant colombiana.

Piqué ha assegurat que no l'ha afectat el que la premsa n'ha dit aquest últim any.

“Si li hagués donat importància al que diguessin de mi, ara estaria tancat en un pis o m'hauria estirat un sisè pis”, explicava l'ex central del FC Barcelona.

Gerard Piqué davant del micrófon del 'After Kings'
El futbolista ha parlat sobre la seva ruptura | Kings League

Gerard ha valorat tot el que li va passar l'any passat. Des de la retirada de l'equip blaugrana fins al divorci amb Shakira. “Jo no puc sortir cada dia a desmentir coses que no són reals”, explicava

De la seva relació amb Mebarak, Piqué ha estat molt clar: “No vull parlar del tema, ni en parlaré, però de tot el que s'ha viscut, la gent no sap ni un 10% del que ha passat. Tampoc vull que ho sàpiguen, per què és una cosa privada”.

Segons explica el futbolista a Jordi Basté, el que pensi la gent no li importa. Encara més, assegura que “és part del circ i del xou” que la gent que no el coneix opini sobre la seva vida.

Piqué parla sobre la seva ruptura amb Shakira

A més, aprofitant una entrevista que Piqué li ha concedit a Joaquín Sánchez al seu programa El Novato, ha donat detalls sobre la seva vida personal.

En una conversa amb l'excapità del Betis i Ibai Llanos, Piqué ha decidit parlar sobre la seva separació. Després d'un dinar entre rialles, Joaquín va decidir posar-se seriós i fer a Piqué la pregunta que tots estaven esperant.

“Totes les històries tenen dues versions, per què no coneixem la teva?”, preguntava el sevillà.

Pique somrient mentre parla amb Joaquín Sánchez a 'El Novato'
Joaquín ha fet una pregunta compromesa a Piqué | Atresmedia

Davant d'això, Piqué va decidir donar una resposta breu: “Perquè no crec que sigui necessària. No val la pena”.

Tot i que amb això semblava que es donava per tancat el tema, Joaquín va voler donar la seva opinió sobre el silenci del català. “Jo crec que ara és tan feliç, que no vol entrar en polèmiques. Però potser el dia de demà, diu ‘doncs avui l'explicaré’”, assegurava Sánchez.