Muntatge de portada amb Kate Middleton i Meghan Markle

GENT

Meghan Markle canvia de plans després de descobrir com és la salut de Kate Middleton

Meghan Markle opta per fer un gir radical a la seva relació amb Kate Middleton i ha fet un pas endavant que ha generat molta expectació

Meghan Markle i Kate Middleton representen els pesos pesants de la família reial britànica. Totes dues estan casades amb els fills de Carles III i han estat clau en les relacions entre els membres de la reialesa. Encara que cap de les dues té ascendència real, la seva manera de moure's a la institució ha estat molt diferent.

S'ha parlat molt que la relació entre elles mai no va ser bona del tot i que va empitjorar després de la sortida d'Enric i Meghan de la reialesa. Tanmateix, després de la malaltia de Carles III i l'operació de Kate, la situació podria fer un gir inesperat. Markle està disposada a reconciliar-se amb Middleton arran dels seus problemes de salut.

El pla de Meghan Markle: vol reconciliar-se amb Kate Middleton en assabentar-se dels seus problemes de salut

Tot i que fa temps que està allunyada de la família reial britànica, Meghan Markle té ple coneixement de què està succeint a Anglaterra. D'un temps ençà, s'han produït greus problemes de salut que han posat el focus en Kate Middleton i Carles III.

L'esposa del príncep Guillem va ser intervinguda fa uns mesos d'una cirurgia abdominal que la manté allunyada dels seus compromisos. El secretisme sobre el seu estat de salut és absolut i no han transcendit ni els motius ni com es troba actualment.

Kate Middleton seriosa amb una brusa verda, Meghan Markle parlant amb una camisa blanca i Pippa Middleton rient amb una brusa de flors
Meghan Markle ha telefonat a Kate per interessar-se per la seva salut | Europa Press

Poc temps després, el rei va ser diagnosticat de càncer i tot el país va quedar commocionat. Enric no va dubtar a anar a visitar el seu pare en allò que semblava el primer pas cap a la reconciliació.

Ara, qui estaria disposada a fer el mateix és la seva dona Meghan. Sembla que la salut del sogre i la cunyada ha estovat la cuirassa i està disposada a propiciar una reconciliació. De fet, el diari The Mirror va publicar que la duquessa de Sussex havia telefonat a la seva cunyada per interessar-se per la seva salut.

A més, afirmen que "li desitja el millor a la família reial" i que ha estat ella qui ha "animat Enric a mantenir el contacte amb la seva família". Tanmateix, per a alguns, això podria tenir una doble lectura.

L'objectiu ocult darrere del canvi de Meghan Markle amb Kate Middleton

"Qualsevol malaltia uneix les famílies", amb aquesta frase Enric va deixar oberta la porta a un canvi radical en les relacions familiars. També ha assegurat que "estimava" la seva família i que "la veuré tant com pugui en uns altres viatges planejats al Regne Unit".

Unes declaracions que van sorprendre tenint en compte els atacs abocats pels ducs de Sussex no fa tant de temps. Per això, aquest canvi sobtat genera sospites, especialment pel que fa a Meghan.

El príncep Harry i Megan tristos vestits de negre
Els ducs de Sussex s'acosten a la família reial britànica | GTRES

Alhora que Anglaterra està commocionada per la salut de Carles III i Kate Middleton, la popularitat de Meghan i Enric s'ha disparat. Ara més que mai acaparen l'interès mediàtic i fins i tot han llançat el seu propi web, sussex.com.

Per a alguns, aquest acostament inesperat podria amagar un objectiu destinat a beneficiar tothom. Sobretot els ducs de Sussex, que buscarien recuperar la bona premsa que tenien abans, segons publica ¡Hola!.

L'última aparició de Meghan i Enric es va produir al Canadà per assistir al torneig One Year to Go dels Jocs Invictus. Van malbaratar amor, enmig dels rumors de crisi, i es van mostrar molt propers amb la gent del seu voltant.

Imatge de Meghan Markle posant somrient amb una camisa de ratlles blanca i blava
Meghan Markle anima el seu marit a la reconciliació | GTRES

Va ser en aquell paratge blanc on el duc de Sussex va parlar des del cor dels recents problemes de salut de la seva família. Estava convençut que la pau és possible i es va mostrar disposat a intentar-ho.

El primer pas va ser que Meghan parlés amb Kate, i després es va produir el viatge d'Enric al Regne Unit per visitar el seu pare. Aquests moviments han estat ben vistos per Carles III, que considera que la reconciliació "beneficarà la institució".