Muntatge amb un primer pla del príncep Guillem seriós i Kate Middleton seriosa amb un tocat blanc

GENT

El príncep Guillem rep una mala notícia després de sortir l'estat de Kate Middleton

El príncep Guillem travessa un revés dur just quan es coneix, per fi, l'estat de salut de Kate Middleton

El príncep Guillem no guanya per a disgustos. Mentre tot el Regne Unit roman atent a la salut de Kate Middleton i Carles III, un altre cop ha sacsejat la monarquia britànica. En aquesta ocasió, el germà del príncep Enric ha perdut un gran amic i un membre de la família.

La trista informació arribava mitjançant un comunicat emès pel palau de Buckingham, anunciant la mort de Thomas Kingston. Thomas era marit de Gabriella Windsor, cosina segona de Carles III, per la qual cosa la seva mort ha commocionat tothom. A més, arriba just quan la salut de Kate es troba al focus i ha obligat la Casa Reial a revelar el seu estat.

El príncep Guillem rep una mala notícia: la mort de Thomas Kingston

El príncep Guillem i la Casa Reial britànica en general es troben travessant uns moments molt delicats. Les darreres setmanes, la salut dels membres més destacats de la monarquia ha copat l'interès mediàtic.

Mentre el rei lluita contra el càncer que li van detectar, la salut de Kate Middleton continua sent un misteri. La seva operació abdominal es va portar en la més estricta intimitat i ha transcendit poc sobre el seu estat de salut.

El príncep Guillem seriós amb vestit negre i corbata blava, les mans juntes i assegut
El príncep Guillem perd un membre de la seva família | Europa Press

Fins ara. Just quan un portaveu de la Casa Reial donava l'última hora de la dona de Guillem, el príncep rebia una mala notícia. Una informació que el posava al corrent de la mort de Thomas Kingston, les causes del qual continuen sent investigades.

Thomas tenia 45 anys i ha estat una de les persones més properes al marit de Kate Middleton. La seva dona, Gabriella Windsor, és cosina segona de Carles III, de manera que l'enllaç amb la família del monarca sempre va ser molt estreta. Els reis s'han sumat als missatges de condol i han recalcat que Thomas era “un membre molt estimat de la família”.

Thomas Kingston somrient amb una flor blanca a l'americana
Thomas Kingston, cosí de Carles III, ha mort als 45 anys | GTRES

Totes les mirades estan posades ara al príncep Guillem, l'absència de les quals a la missa per Constantí de Grècia va ser molt cridanera. L'assistència de l'hereu britànic estava confirmada, ja que Constantí era el padrí del Príncep de Gal·les. Per això no veure'l a la missa, ha apuntat directament a la salut de Kate.

Per acabar amb les especulacions, un portaveu de la Casa Reial ha donat la darrera hora sobre Middleton. Una informació que arriba després de la notícia de la mort de Thomas i que posa llum sobre l'estat de la Princesa de Gal·les.

Surt a la llum l'estat de Kate Middleton

Tot just quan la societat britànica està consternada per la mort de Thomas, ha sortit a la llum l'estat de Kate Middleton. El 16 de gener, la dona del príncep Guillem es va sotmetre a una intervenció abdominal que l'ha apartat completament dels seus compromisos institucionals.

Des de llavors, no hi ha hagut ni una sola imatge ni informacions sobre la seva evolució. Un secretisme que ha donat peu a nombrosos rumors i ha augmentat la preocupació després dels moviments del seu marit. Guillem no va anar al funeral de Constantí al·legant "motius personals" i totes les mirades van anar a parar a Kate i el seu possible empitjorament.

Kate Middleton somrient amb un vestit blau subjectant un paraigua de colors
La Casa Reial britànica confirma que Kate Middleton segueix bé | Europa Press

Mentre la monarquia britànica rebia la notícia de la mort de Thomas, la Casa Reial donava l'última hora sobre Kate. La revista People s'ha fet ressò de les declaracions d'un portaveu que afirmava que la Princesa de Gal·les “segueix bé”. Per això s'entén que la seva evolució és favorable i dins del que s'esperava.

Res més s'ha comentat sobre la seva salut ni els motius que la van portar a ser operada. Tot i això, confirmen que s'està recuperant i que està perfectament atesa. Se n'espera la reaparició el pròxim mes d'abril, si tot continua sent tan favorable com fins ara.

➡️ Gent

Més notícies: