Muntatge de Susana Molina somrient amb una samarreta negra, Anabel Pantoja seriosa amb els cabells cap enrere i unes tisores tallant un paper

GENT

El dia que Susana Molina va haver de tallar la relació laboral amb Anabel Pantoja

Susana Molina i Anabel Pantoja tenien un negoci en comú que van haver de traspassar després d'una cosa que va succeir a les seves vides

Susana Molina i Anabel Pantoja sempre han presumit de ser grans amigues, gairebé germanes. La seva amistat es remunta a fa anys i són una constant a les seves respectives xarxes socials. Només cal fer un repàs per elles, per confirmar els anys que han estat juntes gaudint l'una de l'altra.

Tan estreta i sincera és la seva relació que fins i tot van decidir esdevenir sòcies i muntar el seu propi negoci. Tot i això, aquest va acabar separant-les en l'àmbit professional, ja que van haver de traspassar-lo per no poder fer-se'n càrrec.

El motiu que va acabar amb el negoci de Susana Molina i Anabel Pantoja: no tenien temps per ocupar-se'n

La relació entre Susana Molina i Anabel Pantoja es va conèixer poc després que la murciana anés a La Isla de las Tentaciones. Aleshores compartia la seva vida amb Gonzalo Montoya, pel qual va decidir deixar Múrcia i traslladar-se a Sevilla.

Els llaços es van anar estrenyent entre elles dues i ràpidament es van convertir en inseparables. De fet, Susana ha estat el suport principal d'Anabel quan aquesta va decidir trencar el seu matrimoni amb Omar Sánchez. La influencer va acollir la neboda d'Isabel Pantoja a casa seva per acompanyar-la en aquests moments durs fins que va decidir buscar-se un altre emplaçament.

Anabel Pantoja amb un paper a la mà i Susana Molina rient assegudes en un sofà
Susana i Anabel van obrir el seu propi centre d'ungles | Mediaset

La seva amistat sempre ha estat envoltada de rumors de ruptura, però la veritat és que continuen estant igual d'unides. Encara que els seus respectius treballs compliquen que es puguin veure de manera més habitual.

Precisament va ser això el que va provocar que la seva relació laboral arribés al final. Aprofitant el seu èxit mediàtic, van optar per embarcar-se juntes en un projecte empresarial amb un local al barri de Triana. Es tractava d'un centre d'ungles anomenat Mate Beauty del qual tant Susana com Anabel van presumir a les xarxes socials.

"S'obre una etapa nova a la meva vida, us presento Mate Beauty. Nou raconet que estem formant la meva amiga i sòcia Susana Molina i jo". Amb aquestes paraules, Anabel començava el seu nou camí professional amb "la millor companya de viatge".

No obstant això, aquesta aventura duraria molt poc, ja que les vides de totes dues influencers van canviar de manera radical. Anabel es va traslladar a les Canàries i la fama de Susana es va incrementar després del seu pas pel reality de Telecinco. La murciana es va acabar traslladant a Madrid per aprofitar el seu èxit mediàtic i va deixar Sevilla.

Amb tot això no trobaven temps per regentar el negoci que tampoc els donava uns grans beneficis. Així doncs, van acabar traspassant-lo el 2020 per centrar-se en altres projectes molt més atractius per a elles.

Això va afectar la relació entre Anabel Pantoja i Susana Molina?

Malgrat el que molts poguessin pensar, aquest primer fracàs laboral de Susana i Anabel no va perjudicar la seva amistat. Tot i que estaven molt il·lusionades d'emprendre un negoci juntes, finalment no va poder ser.

No obstant això, no va minvar gens ni mica l'amistat que hi havia entre elles. Encara que per la distància no es podien veure tant com abans, van continuar mantenint el contacte i fent viatges per veure's.

Les vegades que Anabel ha tornat a Madrid no ha dubtat a quedar amb Susana, i aquesta també ha viatjat fins a les Canàries. Encara que hi va haver un temps en què es va especular que havien trencat la seva relació.

Va passar quan la neboda de la 'tonadillera' va deixar la casa que compartia amb Molina per allotjar-se en un hotel. Els rumors no van trigar a arribar i la Susana va haver de sortir al pas i desmentir que ja no fossin amigues.

"Ja no es queda a casa meva perquè ara hi ha Guille i portem una vida familiar", va explicar la murciana. "Ens veiem cada setmana", va afegir, aclarint que la seva amistat continuava com sempre.

➡️ Gent

Més notícies: