Muntatge de Letizia mirant de banda, la infanta Elena somrient amb unes arracades de flors i Jaume de Marichalar amb una corbata vermella

GENT

La infanta Elena es reuneix amb Letícia per la seva situació amb Jaime de Marichalar

La infanta Elena i Letícia tornen a coincidir en un esdeveniment justament després de conèixer-se els problemes de la germana de Felip amb Jaime de Marichalar

La relació entre la infanta Elena i Letícia sempre ha estat marcada pels rumors de distanciament. No obstant això, d'un temps ençà alguna cosa sembla haver canviat en la seva relació. Vam veure la consort acudint al 60è aniversari de la germana gran de Felip, en allò que semblava el primer acostament entre elles.

Ara, mesos després d'aquesta trobada, Elena i Letícia tornaran a coincidir al Regne Unit amb motiu de la missa funeral per Constantí de Grècia. Una reunió que es produeix poc després que sortís a la llum la situació que travessa la infanta amb Jaime de Marichalar.

La reunió entre Letícia i la infanta Elena: coincidiran al Regne Unit

Letícia ja és al Regne Unit per assistir a la missa funeral per Constantí de Grècia, mort el 10 de gener de 2023. El germà de la reina Sofia no aconseguia superar les complicacions d'un vessament cerebral i va acabar perdent la vida. Per aquesta trista pèrdua, avui se celebrarà una missa en honor seu, a la qual acudiran nombroses cases reials.

Una cita que tampoc es perdrà la infanta Elena, que ha volgut donar suport a la seva mare en aquest moment tan complicat per a ella. Serà la tercera vegada que Letícia i la germana gran de Felip coincideixin després de la celebració pel 60è aniversari de la infanta.

Muntatge de Letizia mirant a dalt amb una jaqueta negra i la infanta Elena de perfil amb una gorra vermella i una armilla blanca
Letícia i la infanta Elena es tornaran a veure al Regne Unit | e-noticies.cat, Europa Press

Una reunió entre elles dues que es produeix després de sortir a la llum la situació d'Elena amb Jaime de Marichalar. Aquesta situació no és cap altra que la tensa relació entre la infanta i l'exduc de Lugo. Tot i que fa anys que estan separats, tenen dos fills en comú que s'han convertit en la raó dels seus problemes.

Tanmateix, aquesta situació amb el seu exmarit, lluny de preocupar-la, ha fet que Elena prengui la determinació de distanciar-se'n. Per això, ha decidit viatjar amb Letícia i passar temps amb la seva família, encara que amb ells també té diferències. Sobretot, per l'exili forçat de Joan Carles a Abu Dhabi.

Sigui com sigui, la veritat és que entre elles sembla regnar una certa pau amb què han lligat caps. Serà la tercera vegada que coincideixin en un esdeveniment familiar i serà clau per saber en quin punt es troba la seva relació.

La situació de la infanta Elena amb Jaime de Marichalar

La veritat és que Letícia i la infanta Elena tenen algunes coses en comú. La que els uneix més és la seva lluita contra el seu passat. Mentre la reina s'ha vist al focus mediàtic per les declaracions de Jaime del Burgo, Elena lluita contra Marichalar.

Una lluita més discreta, però no per això aliena als mitjans. L'origen de la seva situació delicada amb l'exduc de Lugo es troba en els seus fills: Froilà i Victòria Federica. Sobretot amb 'Vic', ja que Elena no veu amb bons ulls que vulgui ser influencer i dedicar-se a la moda.

Jaume de Marichalar i la infanta Elena junts vestits de negre
La situació entre la infanta Elena i Marichalar és molt tensa | Europa Press

De fet, culpa el seu exmarit per motivar-la a seguir els seus desitjos, tenint en compte l'afició de Marichalar per la moda. La tensió entre ells hauria arribat fins al punt que Elena evita coincidir amb ell, allunyant-se així dels problemes que li ocasiona.

Qui han estat acostant-se serien Letícia i la seva neboda Victòria. De fet, tal com va publicar La Razón, la influencer va planejar visitar les seves cosines coincidint així amb la reina. A més, recordem que el programa Fiesta va revelar les xarxes socials de Letícia afirmant que la dona de Felip es trobaria entre els seguidors de Victòria.

Un cúmul de motius que uneixen Letícia i Elena i que propicien un acostament entre elles, cada cop més evident.