Muntatge amb Amador Mohedano amb rostre seriosos i un barret de palla i Antonio Tejado seriós amb una camisa de ratlles blau i blanc

GENT

Amador Mohedano pren mesures per protegir-se de l'escàndol d'Antonio Tejado

Amador Mohedano pren una decisió important després de sortir a la llum l'últim problema que ha tingut Antonio Tejado amb la Justícia

Amador Mohedano ha pres una decisió dràstica després de sortir a la llum l'últim escàndol que ha protagonitzat el seu exgendre, Antonio Tejado. En un intent per protegir-se d'aquesta situació, el pare de Chayo Mohedano ha optat per no pronunciar-se públicament sobre aquest tema delicat.

Aquest divendres, 9 de febrer, Tejado ha estat detingut per la Guàrdia Civil a Sevilla. Segons ha transcendit, els agents han procedit a arrestar-lo després de relacionar-lo amb una organització dedicada a robar a cases de la comarca de l'Aljarafe.

Antonio Tejado enfadat amb els braços plegats en un plató de Telecinco
Antonio Tejado ha estat detingut per la Guàrdia Civil | Mediaset

A més, segons ha informat el diari ABC, en aquesta operació han estat detingudes almenys set més en diferents punts d'aquesta ciutat i en diversos municipis d'aquesta província andalusa. Ara, i després de conèixer alguns detalls sobre aquesta trama policial, Amador Mohedano hi ha pres mesures: allunyar-se de la polèmica i no pronunciar-se públicament.

Tal com ha assegurat La Opinión de Almería a través de les xarxes socials, el germà de Rocío Jurado "ha decidit no participar en cap directe de YouTube o TV".

Amador Mohedano pren una important decisió per protegir-se d'Antonio Tejado

Amador Mohedano vol allunyar-se tant com sigui possible de l'últim problema protagonitzat per Antonio Tejado. Tant és així que ha optat per no participar ni en la televisió ni en cap directe de YouTube, moviment que ha dut a terme per evitar qualsevol pregunta incòmoda sobre això.

"Davant els últims esdeveniments, Amador Mohedano ha decidit no participar en cap directe de YouTube o TV per evitar preguntes incòmodes", ha assegurat aquest mitjà a través de X.

Muntatge amb Amador Mohedano parlant amb un barret de palla i ulleres de sol i Antonio Tejado seriós amb una camisa de quadres
Amador Mohedano s'allunya dels mitjans per evitar preguntes incòmodes sobre Tejado | e-noticies.cat, Europa Press, Mediaset

Com es podia esperar, aquesta publicació no ha passat desapercebut per als usuaris de la xarxa social. Diversos defensors de Rocío Carrasco no han trigat a atacar durament Amador.

"Podria haver fet igual amb la seva neboda i no denigrar-la, com acostuma a fer des de fa molt de temps", li ha recriminat un internauta. "Ara són preguntes incòmodes, però quan ha estat aquests tres anys malparlant de la seva neboda no ha tingut objeccions", ha assegurat una altra persona.

Tot i això, n'hi ha que han apuntat que, potser, Amador Mohedano "vol parlar dels pares de mer** que té el seu net". "El pare pispa i la mare Only, el millor de cada família", ha afegit un usuari a continuació.

Primer pla d'Amador Mohedano amb rostre seriós
Amador Mohedano s'allunya de la polèmica després d'estar passant per un complicat moment personal | Europa Press

No hi ha cap dubte que aquest cas protagonitzat per Antonio Tejado ha arribat en un dels pitjors moments per al seu exsogre. Fa unes setmanes, va sortir a la llum el gran deute que manté actualment amb Hisenda.

Tal com es va assegurar en aquell moment, l'Agència Tributària reclama a Amador Mohedano 247 000 € després de portar un temps sense pagar els impostos corresponents. De fet, podria perdre la part de la finca Los Naranjos si no es posa al dia amb aquests pagaments.

En un primer moment, aquest organisme li va donar un termini de 20 dies per abonar la quantitat que li sol·liciten. Ara bé, segons ha confirmat ell mateix al canal de YouTube del seu amic JuanjoVlog, "això s'ha ajornat".

I encara que Amador Mohedano no va tenir cap problema a parlar sobre aquest tema delicat públicament, ara ha optat per guardar silenci sobre la polèmica protagonitzada per Antonio Tejado.

Antonio Tejado reapareix després de ser detingut

Dos dies després d'haver estat detingut per la Guàrdia Civil, i després de sortir a la llum l'última decisió que ha pres Amador Mohedano, Antonio Tejado ha reaparegut públicament.

Antonio Tejado dins una furgoneta blindada de la Guàrdia Civil
Antonio Tejado ha reaparegut després d'haver estat detingut per la Guàrdia Civil | Europa Press

Aquest dilluns, a primera hora del matí, la Guàrdia Civil ha posat a disposició judicial Antonio Tejado i els altres detinguts després de ser acusats de pertànyer a aquesta organització criminal.

Procediment que s'ha dut a terme al Jutjat d'Instrucció número 16 de Sevilla, organisme que s'encarregarà d'investigar aquests delictes.