Muntatge de Bertín Osborne i Gabriela Guillén amb un nadó

GENT

L'entorn de Bertín Osborne dona una dada clau sobre el nadó de Gabriela Guillén

Un amic proper de Bertín Osborne ha trencat el seu silenci per revelar una dada molt important sobre el primer fill de Gabriela Guillén

Ja han passat dos mesos des que suposat fill que Bertín Osborne ha tingut amb Gabriela Guillén ha arribat al món. Durant aquest temps han estat diversos els que s'hi han pronunciat, però ara una persona de l'entorn més proper al cantant ha trencat el seu silenci.

Fa tot just unes hores, diversos mitjans de comunicació han tingut l'oportunitat de parlar amb 'El Turronero', un dels grans amics de Bertín. Moment en què ha revelat una dada molt reveladora sobre el nadó de la model.

Muntatge de Bertín Osborne amb ulleres, Gabriela Guillén amb una camisa d'estampat de zebra i José Luis López parlant
'El Turronero' es pronuncia sobre qüestions relacionades amb Bertín i Gabriela | e-noticies.cat, Europa Press, Mediaset

Després de demanar una vegada i una altra que no li preguntessin per Gabriela i la possible paternitat de Bertín Osborne, l'empresari ha accedit a respondre algunes d'aquestes qüestions.

Moment en què 'El Turronero' ha revelat si ja coneix el primer fill de la model: "Sí, és guapíssim". Després d'aquesta confessió, una de les reporteres ha volgut saber si el nen s'assembla al pare, qüestió que l'empresari ha intentat esquivar per tots els mitjans.

"És guapíssim, però jo no sé definir els nens petits. No sé a qui s'assembla, però és guapíssim", ha respost el gran amic de Bertín Osborne, revelant així una dada clau sobre el suposat nadó del cantant.

L'amic de Bertín Osborne revela una dada important sobre el fill de Gabriela Guillén

A més d'assegurar que el suposat fill que ha tingut Bertín Osborne amb Gabriela Guillén és "guapíssim", 'El Turronero' no ha tingut objeccions a respondre unes altres qüestions sobre el seu amic. Entre elles, si ja coneix el petit.

I encara que ha assegurat que "no ho sap" perquè "no li ha preguntat", l'empresari ha confirmat que ell i l'artista "són bons amics". Motiu pel qual segurament no ha volgut revelar aquesta informació important.

José Luis López, 'El Turronero', parlant en un photocall
L'empresari assegura que el nadó és 'guapíssim' i que no sap a qui s'assembla | Europa Press

Tot i això, 'El Turronero' ha deixat molt clar que, malgrat l'enemistat que s'ha generat entre Bertín Osborne i Gabriela Guillén, continua tenint bona relació amb la model. Tal és l'amistat que els uneix que en el seu moment ella li va proposar ser el padrí del seu primer fill.

Per aquest motiu, una de les reporteres ha volgut preguntar-li com es troba la seva amiga després que li robessin el carret de nadó pocs dies després de donar a llum. "Ho va passar malament, però bé, ja està bé i res. Criant el seu fill, que és el que ha de fer", ha respost aquest conegut empresari.

Ara bé, sí que hi ha hagut una pregunta que s'ha negat a respondre, i ha estat una relacionada amb l'actitud que Bertín Osborne està tenint amb tot aquest tema.

Muntatge en primer pla de Bertín Osborne i Gabriela Guillén feliços
'El Turronero' no vol parlar sobre els conflictes de Bertín i Gabriela | GTRES, E-Noticies

Tant és així que quan li han preguntat si li agradaria que el cantant "lligués caps" amb Guillén, ha estat molt clar. "No em pregunteu més per Bertín i per Gabriela que em fareu famós sense voler-ho", ha respost 'El Turronero' amb aquest humor que tant el caracteritza.

Finalment, i abans d'abandonar el lloc, l'empresari ha volgut tranquil·litzar tots els fans de Bertín Osborne. Fa uns dies va sortir a la llum que aquest conegut presentador de televisió tenia covid, notícia que va fer saltar totes les alarmes.

I encara que la seva filla Eugenia ha assegurat que "està feble" i que "li està costant recuperar-se de la covid, però no és gens greu", el seu amic també s'ha volgut pronunciar sobre això. "Està millor", ha confirmat 'El Turronero'.