Muntatge de fotos de María del Monte al costat d'Inmaculada Casal somrient al photocall d'un esdeveniment i una emoticona de diners

GENT

El dineral que sí que podran recuperar María del Monte i Inmaculada Casal després del seu robatori

María del Monte i la seva actual parella han estat indemnitzades per l'atracament que van patir a casa el mes d'agost passat

María del Monte ha rebut una bona notícia després de la detenció d'Antonio Tejado. Tal com ha transcendit, la cantant i Inmaculada Casal han rebut una quantiosa indemnització per part de l'asseguradora Helvetia per l'assalt amb violència que van patir al seu domicili.

El mes d'agost passat, l'artista i la seva parella van patir un traumàtic atracament al domicili que comparteixen a la localitat de Ginés. Mitjançant aquest acte delictiu, els lladres van aconseguir endur-se un botí valorat en un milió d'euros.

Antonio Tejado enfadat amb els braços plegats en un plató de Telecinco
María del Monte rep bones notícies després de la detenció d'Antonio Tejado | Mediaset

Entre els objectes que van sostreure a María del Monte hi havia joies, diners en efectiu i una gran col·lecció de rellotges. Des de llavors, no se n'havia tornat a saber res, fins ara.

Fa una setmana, un equip de la Guàrdia Civil va detenir Antonio Tejado i sis persones més. I tot després d'acusar-los d'estar darrere d'aquest robatori i d'altres portats a terme a la comarca de l'Aljarafe.

Ara, i després que un jutge hagi sol·licitat "presó provisional, comunicada i sense fiança" per al seu nebot i cinc detinguts més, María del Monte ha rebut una bona notícia.

María del Monte i Inmaculada Casal amb ulleres de sol agafades del braç a l'entrada dels jutjats
María del Monte i la seva parella reben una indemnització per part de la seva asseguradora | Europa Press

Segons ha confirmat Setmana, la companyia d'assegurances Helvetia acaba d'indemnitzar la parella pel robatori que van patir al seu domicili. Una xifra que s'ha calculat segons els objectes de valor que van ser sostrets aquell dia.

Tal com s'ha informat, aquesta empresa ha abonat a María del Monte la copiosa quantitat de 267.639,15 euros. Xifra a la qual es podrien sumar 41.231,37 euros més si la cantant "reposés els efectes i acredités que la indemnització s'ha utilitzat en la compra d'estris similars als sostrets".

María del Monte i Inmaculada Casal són indemnitzades: recuperen part dels diners

Després de mesos intentant recuperar-se d'aquest traumàtic episodi, María del Monte ha hagut de reviure aquest malson. I tot a conseqüència de la presumpta implicació d'Antonio Tejado en el robatori amb violència que va patir el mes d'agost passat.

Tot i això, la cantant i la seva parella per fi han rebut una gran notícia. Segons ha transcendit, la seva companyia d'assegurances els ha indemnitzat amb 267.639,15 euros per l'atracament que van patir a casa seva.

Primer pla de María del Monte, somrient i maquillada
María del Monte podrà rebre més de 308.000 euros pel robatori de casa seva | GTRES

Quantitat que podria pujar fins als 308.870,52 euros si compleixen una sèrie de requisits. Tot i això, i malgrat que es tracta d'una xifra elevada, no s'acosta ni de lluny al valor econòmic de les peces que els van sostreure.

Una diferència que la companyia Helvetia s'ha encarregat d'aclarir. Segons ha assegurat un dels pèrits encarregats del cas, la quantitat hauria estat més alta si l'habitatge de María del Monte hagués comptat amb un sistema de videovigilància.

"Hauria pogut detectar l'intrusisme i, per tant, reduir el temps d'intervenció a l'interior de l'habitatge", han explicat des de la revista Lecturas.

Ara, María del Monte ha optat per esperar que un jutge determini si realment el seu nebot ha tingut alguna cosa a veure amb el robatori que van patir a casa seva.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Divendres passat, 16 de febrer, tant la cantant com Inmaculada Casal es van personar en seu judicial per testificar per aquest cas. "Estem tranquil·les perquè no venim a res més que a explicar què va passar, encara que és molt dur reviure tot això. Els episodis desagradables s'intenten anar oblidant", va assegurar l'artista.

Tot i això, durant totes les seves intervencions públiques, María del Monte ha optat per mantenir-se prudent fins que un jutge dicti sentència.