Muntatge amb un primer pla de Rocío Flores amb els llavis vermells i Rocío Carrasco seriosa amb els cabells curts amb una creu vermella a sobre
GENT

Rocío Flores es nega a opinar sobre Rocío Carrasco per una raó important

Rocío Flores ja va deixar molt clara la seva postura pel que fa a parlar públicament sobre la seva mare. Des de llavors, la influencer s'ha mantingut en aquesta decisió

Aquesta setmana coneixíem que la querella presentada per la Rocío Carrasco a l'Antonio David Flores per un presumpte delicte de maltractament psicològic continuat havia estat arxivada. Això tornava a col·locar el focus sobre la família Flores-Carrasco.

Tot i això, malgrat tot l'enrenou mediàtic que ha desencadenat aquesta notícia, la Rocío Flores, que ha estat un gran suport del seu pare durant aquests temps, no s'ha pronunciat. Després de tot el que va viure la jove els últims anys, on va veure com la seva salut mental es posava en perill, va prendre una clara postura.

La Rocío va abandonar la televisió i tot allò relacionat amb els mitjans de comunicació per centrar-se en els seus projectes i en la seva vida personal. La noia va deixar de pronunciar-se públicament sobre qualsevol tema relacionat amb la seva mare. La raó és ben clara: la Rocío no vol avivar cap polèmica i, sobretot, vol protegir el seu germà.

Rocío Flores, allunyada de polèmiques i centrada en els seus projectes

Després de l'emissió de la sèrie documental de la Rocío Carrasco, Rocío: explicar la verdad para seguir viva, el focus es col·locava sobre tota la família.

Durant els mesos posteriors a la seva emissió, l'allau mediàtica que es va crear al voltant va arribar a ser desmesurat fins i tot per a la mateixa Rocío Flores. Per això va optar per abandonar els mitjans. La jove es refugiava a la seva família i en la seva relació amb el Manuel Bedmar.

Primer pla Rocío Flores amb rostre somrient
Rocío Flores no parla públicament sobre aspectes més privats de la seva vida | GTRES

A poc a poc, Rocío va anar construint-se un nom dins de les xarxes socials i es va anar fent un forat dins del món dels influencers. Alhora, la Rocío començava un nou projecte com a ambaixadora i imatge d'una coneguda firma de cosmètica i cremes. Un projecte que li està donant moltes alegries i en què està molt involucrada.

Des de llavors, amb aquesta nova etapa que començava a la seva vida, la jove deixava enrere la vida mediàtica i sobreexposar-se. La filla de la Rocío Carrasco es tornava molt més hermètica i deixava d'opinar sobre temes relacionats amb la mare o el germà.

Rocío travessa un moment més tranquil

La Rocío no vol seguir alimentat les especulacions, per la qual cosa opta per guardar silenci sobre temes més personals. No obstant això, sí que és cert que, molt sovint, la Rocío sí que comparteix algunes instantànies amb el seu germà, David Flores. I és que la noia és molt protectora amb el seu germà petit.

Rocio Flores i Manuel Bedmar al Festival Starlite Occident a 11 d'agost de 2023 a Marbella
Rocío Flores i Manuel Bedmar, més enamorats que mai | Europa Press

Alhora, la relació amb el Manuel Bedmar segueix funcionant i cada vegada estan més enamorats. Tot i els rumors de crisi en la parella que van sortir fa uns mesos, tots dos segueixen més units que mai.