Muntatge de fotos de primer pla de David Flores Carrasco i la seva germana, Rocío Flores
GENT

Rocío Flores i el seu germà David: canvis a la vista després de la derrota de la seva mare

Les vides de Rocío Flores i el seu germà David podrien canviar dràsticament després que el Tribunal Suprem hagi arxivat la denúncia per maltractament de la seva mare

Rocío Flores i el seu germà David es convertien des de fa dos anys a les víctimes col·laterals de la impressionant batalla mediàtica que lliuren els seus pares Rocíito i Antonio David.

Fins al 2021 i l'emissió de la docusèrie de Rociíto, poc o gens sabíem de les vides dels dos joves. Només que vivien feliços a Màlaga amb el seu pare i la seva dona, Olga Moreno.

Tot i això, moltes teories s'havien format sobre el motiu pel qual els dos nens ja no mantenien el contacte amb Carrasco. La principal, i que sempre van sostenir els mitjans durant més de 20 anys, era que Rocío era una mala mare i els seus fills no van aguantar més.

Però tot canviava un 21 de març, quan Carrasco reapareixia públicament disposada a explicar la seva veritat i destapava l'infern que havia viscut al costat del seu ex.

Història d'Instagram d'Antonio David Flores on apareix amb els seus dos fills, David Flores Carrasco i Rocío Flores, amb la platja de fons
Antonio David Flores presumeix orgullós de l'afecte dels fills | @antoniodavidflores, Instagram

Així, exposava davant de tot Espanya un Antonio David malvat i sense escrúpols, que no només l'havia maltractat físicament i psicològicament, sinó que també l'havia allunyat de Rocío Flores i David. I tot a força de manipulacions que els havia implantat als nens des que eren molt petits.

Tot un país assistia atònit davant aquest tràgic testimoni i immediatament la gran majoria es posicionava a favor seu. Encara més, fins i tot alguns dels col·laboradors de Telecinco, enemics declarats, arribaven a demanar-li perdó.

Tot un escàndol que captivava durant la primera entrega més de tres milions d'espectadors. Tot i que, amb el pas del temps, molts van començar a dubtar de la seva credibilitat.

David Flores Carrasco i la seva germana, Rocío Flores, somrients
Rocío Flores i el seu germà sempre han donat suport al seu pare | Instagram, @rotrece

Rocío Flores i el seu germà David reben la notícia que tant de temps van estar esperant

Sobretot, pel xou que es formava al voltant de Telecinco i que ha acabat costant molt car a la mateixa cadena. En el seu moment, tot això servia fins i tot perquè Rocío Flores fes el salt definitiu a la televisió, on actuava com a portaveu de la seva família. Alguna cosa, del que se'n penedeix actualment.

Ara, dos anys després d'aquesta bomba, el seu pare ha sortit vencedor als jutjats. I és que ja sabem que el Tribunal Suprem ha arxivat de manera definitiva la querella per maltractament que Rociíto havia interposat en contra.

Alguna cosa, que també afecta de manera directa els seus fills, Rocío Flores i David, que sempre han estat al costat del seu pare en els pitjors moments.

Storie de Rocío Flores amb el seu germà David Flores Carrasco junts
Rocío Flores i David, més feliços que mai | Instagram, @rotrece

Així, acaba la llarga lluita del malagueny per demostrar la seva innocència, i és que ha sortit triomfant de tots els plets legals. Començant pel judici contra La Fàbrica de la Tele per acomiadament improcedent, i seguint per aquells que també tenia pendents contra certs col·laboradors.

Ara, la pregunta que molts es fan és com afectarà tot això Rocío Flores i el seu germà, que fa temps que estan al marge de l'escàndol. Tot i que, això sí, no hi ha dubte que han hagut de pagar un preu molt alt.

El que ni tan sols es plantejaran és retrobar-se amb la mare, amb qui ja han tancat qualsevol via de reconciliació. Mentre que, d'altra banda, han comptat en tot moment amb el suport del clan Mohedano al complet, amb els quals segur que celebraran aquesta notícia amb magnificència.