Muntatge de fotos de primer pla de Rocío Carrasco amb rostre seriós i Olga Moreno amb rostre somrient
GENT

Olga Moreno continua amb el seu pla per protegir-se dels atacs de Rocío Carrasco

Olga Moreno té molt clara la seva estratègia pel que fa a l'última hora i pensa continuar així

Olga Moreno ha estat al centre de totes les mirades en els darrers temps. Sigui pels litigis legals que ha mantingut amb Rocío Carrasco, dels quals n'ha sortit victoriosa, o per la seva ruptura amb Agustín Etienne.

Malgrat que Olga Moreno ha estat en el focus de la polèmica, la sevillana ha seguit una estratègia molt clara: mantenir-se'n al marge i guardar silenci. L'empresària ja va viure en primera persona l'escarn públic. Per això, va decidir fer un pas enrere en tot allò relacionat amb els mitjans.

En els darrers mesos, l'exparella d'Antonio David Flores ha estat molt hermètica pel que fa a la seva vida privada. Des de la seva última exclusiva a Semana, Olga ha estat al marge de tot.

Olga Moreno continua allunyada de tot el món mediàtic

Tot el que hem pogut conèixer d'Olga Moreno en els darrers mesos ha estat gràcies a les xarxes socials, on s'ha mantingut activa. A través d'aquestes vam conèixer que la seva relació amb Agustín Etienne s'havia trencat. Alhora, Olga tampoc s'ha pronunciat públicament sobre cap dels fronts oberts que ha tingut amb Rocío Carrasco.

El mes de juliol passat, sortia l'última sentència a favor d'Olga Moreno. Rocío Carrasco va emprendre accions legals contra ella per unes declaracions en què la filla de 'La más grande' va considerar que s'havia vulnerat el seu honor i la seva imatge.

Muntatge de fotos de primer pla de Rocío Carrasco i Olga Moreno
Olga Moreno, al marge després de tot el que ha viscut amb Rocío Carrasco en els últims temps | e-noticies.cat

L'esposa de Fidel Albiac exigia 150 000 euros en concepte d'indemnització, però els tribunals ho van desestimar. Aquesta no va ser l'única victòria judicial d'Olga davant Carrasco. Rocío també la va demandar per unes declaracions que va oferir Moreno a Lecturas i que, de nou, Rocío va perdre.

Tanmateix, malgrat totes aquestes batalles legals en què Olga Moreno sortia victoriosa, l'empresària, amb l'arbre a terra, mai li ha fet guerra. Olga sempre ha optat per portar-ho tot amb discreció. Per tal de protegir-se de tota l'allau mediàtica, Olga Moreno ha seguit el seu pla de romandre callada i esquivar els mitjans.

Olga Moreno manté la seva estratègia d'estar en silenci

Fins i tot, quan l'emissió de la sèrie documental de Rocío Carrasco estava en antena i la figura d'Olga Moreno es va veure esquitxada, l'empresària va ser molt primmirada. Això va coincidir en el temps amb la seva victòria a Supervivientes 2021. Després de sortir del concurs, Olga Moreno es va pronunciar a través de l'especial Ahora, Olga.

Plànol curt d'Olga Moreno caminant somrient pel carrer
Olga Moreno continua allunyada dels mitjans | Europa Press

Ara bé, tant la cadena com la mateixa Olga van passar de puntetes sobre el que es va explicar en aquest programa. Alhora, la televisiva abandonava tot allò relacionat amb els mitjans de comunicació, fins i tot abans que el seu nom passés a formar part de la llista de vetats de Telecinco.