Montaje de fotos de primer plano de Rocío Carrasco y su hija, Rocío Flores, ambas con rostros sonrientes
GENT

La nova reflexió de Rocío Flores explica la seva actitud amb Rocío Carrasco

Rocío Flores torna al seu perfil d'Instagram per explicar els motius pels quals no parla de la seva mare en públic

Rocío Flores ha tornat a les xarxes socials amb una nova reflexió personal. Després de tot l'enrenou que s'ha generat al seu voltant en ser comparada amb Ángel Cristo, la influencer ha volgut explicar els motius de la seva actitud amb la seva mare.

Fa uns dies, les xarxes socials es van revolucionar amb l'últim i comentat espot publicitari dirigit per Kiko Hernández i Fran Antón. Aquest 25 de novembre s'ha celebrat el Dia Internacional de l'Eliminació de la Violència contra la Dona. Per a l'ocasió, i en col·laboració amb el Govern de Melilla, van produir un vídeo protagonitzat per la seva amiga.

Hi podem veure la mare de Rocío Flores i diverses actrius emmordassades i protagonitzant diverses escenes de violència de gènere. Unes imatges que no han passat desapercebudes per als usuaris de X.

Muntatge de fotos de Rocío Carrasco emmordassada per un llaç de color vermell
Rocío Flores no ha volgut pronunciar-se sobre l'espot de la seva mare | Instagram, @kikohernandeztv, e-noticies.cat

A més, i com era d'esperar, la reacció d'Antonio David Flores tampoc no es va fer de pregar. Tot i això, la influencer ha optat per no parlar de Carrasco en públic. Una decisió que la jove va prendre després del seu últim i sonat judici.

Ara, el nom de Rocío Flores ha tornat a ressonar amb força i tot a conseqüència de l'esperada i polèmica entrevista d'Ángel Cristo a De Viernes.

Diversos usuaris de les xarxes no han tingut objeccions a comparar el cas de Bárbara i el seu fill amb tot l'enrenou que es va muntar després del retorn televisiu de Carrasco. Per això, ara la seva filla ha tornat a Instagram per explicar el motiu pel qual no parla públicament de la mare.

Rocío Flores explica a través d'una reflexió la seva actitud amb la seva mare: "Són dues armes molt poderoses"

Rocío Flores s'ha tornat a convertir en el centre de totes les mirades. I tot després de la comparació que alguns usuaris de X han fet entre ella i Ángel Cristo.

Durant la seva entrevista per a De Viernes, el fill de Bárbara Rey va assegurar que mai no parlaria malament de Bárbara i que només estava relatant com ha estat la seva vida. Unes declaracions molt semblants a les quals va pronunciar la influencer després del retorn mediàtic de la seva mare.

Tot i això, aquesta no és l'única comparativa que s'ha generat a les xarxes socials. Molts també ha trobat diverses similituds entre el testimoniatge d'Ángel i Carrasco.

Muntatge de fotos de pla curt d'Ángel Cristo, fill de Bárbara Rey, i Rocío Flores, filla de Rocío Carrasco; tots dos amb rostre seriós
Les xarxes comparen Rocío Flores amb Ángel Cristo | Mediaset, Instagram, @rotrece, e-noticies.cat

Segons va confirmar Cristo en la seva visita a Telecinco, després d'anys en silenci, per fi havia arribat el moment d'explicar la seva veritat. Unes paraules molt semblants a les que va utilitzar la mare de Rocío Flores a la seva docusèrie, Rocío: contar la verdad para seguir viva.

Ara, i encara que no s'ha volgut pronunciar ni sobre aquesta polèmica ni sobre l'anunci de la seva mare, la influencer ha tornat al seu perfil d'Instagram amb una nova reflexió. A través d'una frase, la noia ha deixat clar quin és el motiu que s'amaga després del seu silenci.

Fa tot just unes hores, Rocío Flores ha publicat a les històries d'aquesta xarxa social una imatge d'un sobre de sucre. Tot i això, el que més ha cridat l'atenció d'aquesta imatge és la frase que hi ha escrita:

Captura story Rocío Flores missatge sucrer
Rocío Flores comparteix una nova reflexió a les xarxes | Instagram, @rotrece

"El silenci i el somriure són dues armes molt poderoses. El somriure resol problemes i el silenci els evita". Amb aquestes paraules, i fent al·lusions a una altra dita, l'excol·laboradora de televisió ha deixat entreveure que val més "pel que calla que pel que diu".

Qui també ha acudit a les xarxes per pronunciar-se sobretot l'enrenou que s'ha generat al voltant d'aquesta entrevista ha estat Ángel Cristo. En aquesta ocasió, el fill de Bárbara Rei ha compartit un proverbi de la Bíblia:

"Qui condueix amb integritat està segur, però qui camina amb mals passos serà descobert", és el missatge que s'amaga darrere de la referència 10:9.