Muntatge de fotos de Carmen Lomana amb rostre seriós i, al costat una imatge de Carmen Lomana també amb rostre seriós
GENT

Carmen Lomana ridiculitza Isabel Preysler destapant el seu punt feble

Carmen Lomana s'ha burlat de l'actitud que Isabel Preysler mostra al documental que ha protagonitzat

Isabel Preysler ha pres una decisió molt controvertida que ha servit per a que Carmen Lomana se'n burli. La mare de Tamara Falcó ha protagonitzat un documental a Disney+ per mostrar com és el seu Nadal i Carmen ha destapat el seu punt feble. Reconeix que Preysler és “la reina de corazones” i que es mereix el seu lloc, però creu que ha comès un greu error.

Carmen Lomana coneix molt bé com funciona el món de la televisió i promet que no està interessada en el projecte d'Isabel. El motiu? No és natural, simplement dona vida a una imatge que no es correspon amb la realitat.

“Cal fer una mica de luxe de debò, no coses tan vulgars. Vaja, esmorzant amb una bata estampada que feia joc amb la cortina”, declara Carmen. No entén que Isabel, tenint tan bon gust, hagi creat escenes prefabricades.

Isabel Preysler, amb rostre somrient, asseguda en una taula mentre menja
Isabel Preysler té una nova enemiga | Disney Plus

Lomana considera que Isabel Preysler: Mi Navidad, el docureality de la mare de Tamara Falcó, no té sentit. Veurà la llum el proper 5 de desembre i la col·laboradora no té cap interès en mirar-lo. Per això ha destapat quin és el punt feble del format: la manca de naturalitat.

“Com que tothom fa un documental sobre la seva vida a mi ja no m'interessa. He vist algunes coses del d'Isabel i tinc una mica de curiositat, però no gaire”.

Carmen Lomana pel carrer amb cara de sorpresa
Carmen Loma es nega a estar callada | GTRES

Carmen Lomana ridiculitza Isabel Preysler

La Carmen creu que Preysler ha perdut una oportunitat perquè el públic s'acosti a ella. El problema és que l'ha desaprofitat alimentant una imatge glamurosa que no té cap sentit. Pensa que no és lògic que esmorzi amb una bata a joc amb la cortina, per això li ha dit “vulgar”.

“No m'ha sorprès que faci un documental perquè és molt normal, encara que és una gran desconeguda. És coneguda d'¡Hola!, però com a persona, dona, tampoc no és tan coneguda”. Tot i això, reconeix que Isabel es mereix ostentar el tron que ocupa, ja que fa molts anys que és a les pàgines de les millors revistes.

Captura d'Isabel Preysler llegint un paper a casa seva molt somrient al seu documental de Disney+
Isabel Preysler és al punt de mira | Disney Plus

“És la reina del paper couché, ha estat tota la seva vida i crec que ningú ha sortit tant al paper couché”, reconeixia. Tot i això, aquest mèrit no ha servit perquè Lomana guardés silenci.