Muntatge de fotos de primer pla de Rocío Carrasco plorant i la seva germana, Gloria Camila Ortega, amb rostre seriós
GENT

Gloria Camila destapa un detall sobre la seva adopció que remourà Rocío Carrasco

Gloria Camila ha explicat a les seves xarxes socials com es va assabentar que havia estat adoptada per Rocío Jurado i Ortega Cano

Gloria Camila ha recorregut una vegada més a les xarxes socials per denunciar obertament l'assetjament que pateix gairebé cada dia. I, en aquest cas, també s'ha volgut sincerar sobre certs detalls de la seva adopció que no havien sortit a la llum.

Un tema que s'ha arribat a considerar fins i tot un tabú i que els afecta tant a ella com al seu germà, José Fernando. Recordem que els germans arribaven a les vides de Rocío Jurado i Ortega Cano quan tenien tot just 3 i 6 anyets, respectivament.

Des de llavors, les seves vides canviaven dràsticament i res no ha tornat a ser igual per a ells. De fet, Gloria Camila ha reconegut que li ha costat molt obrir-se.

"Fins que no vaig començar en teràpia seriosa, no entenia què em passava, o aquella sensibilitat que tenia. Fa molt temps que pateixo sobre això", ha reconegut públicament.

Tot i això, ella ha explicat que ella mai ho ha vist com una cosa negativa, sinó tot el contrari. Així mateix, assegura que mai no va arribar a entendre per què estava en un orfenat, ni de bon tros en adopció.

"La gent com jo que hem viscut en un orfenat i ve una família que ens vol donar afecte, aixopluc... Quan ens adopten nosaltres ho veiem com una cosa positiva perquè és com una nova vida", ha assenyalat apreciant el gest d'amor que van tenir els seus pares amb ella.

Unes paraules que segurament també remouran la seva germana, Rocío Carrasco, de manera que fa temps que no té cap relació.

La família Cano al complet el 1999
Gloria Camila se sincera sobre els traumes que li ha provocat la seva adopció | GTRES

Gloria Camila se sincera sobre la seva adopció i assenyala Rocío Carrasco

De fet, Rociíto arribava a comptar a la seva docuserie que va rebre l'arribada dels nens amb una enorme il·lusió, sobretot perquè veia feliç la seva mare. A més, també donava a entendre que ella va signar perquè aquesta adopció pogués dur-se a terme i va prendre sobre les espatlles la responsabilitat de fer-se'n càrrec si a 'la més gran' o a Ortega Cano els hagués passat alguna cosa.

De la mateixa manera, Gloria també ha explicat que no s'ha plantejat mai conèixer els seus pares biològics. "Per mi la meva única família és la que m'ha volgut i compte", ha sentenciat amb seguretat.

Així, en un determinat moment ha destapat una veritat que sempre havia mantingut en secret, i és la manera com va descobrir que havia estat adoptada.

Rocío Carrasco com a protagonista de Rocío, explicar la veritat per seguir viva a Telecinco
Rocío Carrasco va parlar sobre l'arribada dels seus germans a la docusèrie | Mediaset

"No he parlat mai d'aquest tema amb els meus pares. Jo no m'assabento per la meva família que sóc adoptada, m'assabento per l'escola", s'ha sincerat.

Alguna cosa, que sumat a la sobtada mort de la seva mare Rocío Jurado, li va suposar un trauma d'abandonament que li ha costat molt a superar.

De la mateixa manera, ha aprofitat per assenyalar la seva germana Rocío Carrasco, i és que Gloria té clar que la docusèria va provocar que es tornés "a engrandir el tema adopció. La gent va aprofitar això per picar-me, fer-me de menys per ser adoptada", s'ha lamentat.

"Tot aquest matx quan algú no ho ha treballat, se li fa un món. Quan parlava amb la psicòloga em deia que tenia el trauma d'abandó. He de recordar vivències del passat i les fotos m'ajuden a recordar".