Muntatge de fotos de primer pla de Rocío Carrasco i Marta Riesco, totes dues amb cares serioses
GENT

Rocío Carrasco revela com se sent després del perdó de Marta Riesco: 'Molt nerviosa'

Rocío Carrasco reapareix visiblement nerviosa pel seu musical, després que Marta Riesco li hagi demanat perdó

Rocío Carrasco ha reaparegut uns dies després que Marta Riesco li hagi demanat perdó públicament per totes les crítiques que hi va abocar durant la seva relació amb Antonio David.

Moment en què l'empresària no ha pogut amagar el seu nerviosisme davant l'últim esdeveniment que està a punt de succeir a la seva vida. Tal com va anunciar el passat 31 de maig, ja ho té tot llest per al retorn de Rocío Jurado: El Musical.

Muntatge de Rocío Carrasco en vestit rosa, els cabells de banda i les ulleres a la mà i Marta Riesco asseguda en una butaca marró amb un vestit rosa i les mans juntes

Durant la presentació oficial de la nova gira d'aquest espectacle en honor a 'La Más Grande', Rocío Carrasco va compartir algunes dades sobre això. Entre elles, la data d'estrena.

Segons va confirmar la dona de Fidel Albiac, durant els dies 28, 29 i 30 de juny, Anabel Dueñas i la resta de l'elenc mostraran la seva funció al Teatro Albéniz de Madrid.

Primer pla de Rocío Carrasco amb diversos productes de cosmètica de fons

Motiu pel qual, uns dies abans de la seva estrena, l'empresària i col·laboradora de televisió no ha pogut evitar mostrar-se molt nerviosa davant els mitjans de comunicació.

“Estic molt nerviosa perquè tinc molt de sentit de la responsabilitat. Madrid m'imposa, a la meva mare també li passava”, ha assegurat Rocío Carrasco, aquest dijous 13 de juny, davant de les diferents agències de notícies.

Rocío Carrasco reapareix dies abans d'estrenar la nova temporada del musical

Tot i que l'anterior temporada de Rocío Jurado: El Musical va ser un èxit, Rocío Carrasco no ha pogut evitar posar-se nerviosa dies abans del retorn del seu espectacle musical. Tal com ha assegurat l'empresària, Madrid “l'imposa” molt. Cosa que, segons ella, també passava a 'La Más Grande'.

El pròxim 28 de juny, la dona de Fidel Albiac i tot el repartiment de la seva obra estaran al Teatre Albéniz de Madrid. Lloc on estrenaran la nova temporada, la qual ve carregada de novetats, entre elles, una banda amb “músics de primera línia”.

Rocío Carrasco somrient asseguda en una butaca d'un teatre amb una brusa blanca amb l'espatlla descoberta i uns texans

Unes declaracions que han vist la llum uns dies després que Marta Riesco decidís demanar perdó a Rocío Carrasco per tot el mal que li va fer en el passat.

Durant la seva intervenció a Ni que fuéramos del passat 10 de juny, la periodista no s'ho va pensar dues vegades a l'hora de mostrar el seu penediment públicament:

“Hi ha coses que m'han passat, res de coses físiques vull deixar-ho clar, però hi ha coses que m'han passat i ara hi empatitzo. Vull demanar disculpes per no haver-ho fet abans, però estava tan encegada que no creia el que estava passant”.

Tal com va confirmar Marta Riesco aquell dia, durant la seva relació amb Antonio David Flores, no es va creure res del que va explicar Rocío Carrasco sobre el seu matrimoni amb el youtuber. Una cosa del que ara se'n penedeix.

“He estat una gilip*** i molt injusta”, va assegurar la comunicadora. “Crec que el dolor és absolutament real. Respecto el seu relat i la seva relació amb ell me la crec perquè m'han passat coses”, va afegir tot seguit.

➡️ Gent

Més notícies: