Muntatge de Fabiola Martínez seriós en tirants roses, Bertín Osborne seriós amb jaqueta verda i una conversa
GENT

Fabiola Martínez diu dues úniques i fermes paraules per respondre a Bertín Osborne

Després que Bertín ha reconegut la paternitat del fill de Gabriela, Fabiola Martínez s'ha pronunciat sobre això

Hores després que Bertín hagi emès un comunicat admetent la paternitat del fill de Gabriela Guillén, tots els ulls s'han posat sobre la seva exdona, Fabiola Martínez.

Aquest matí, diversos mitjans de comunicació han anat fins a casa de la veneçolana per saber què pensa ella sobre l'acord a què ha arribat Bertín Osborne amb l'empresària.

Primer pla de Fabiola Martínez amb el rostre neutre

I encara que ha decidit no aturar-se a atendre les preguntes de la premsa, sense entrar-hi en detalls, Fabiola Martínez ha assegurat que tot li sembla “molt bé”. Paraules amb què ha volgut deixar molt clar que la seva intenció és mantenir-se tot el possible al marge d'aquesta delicada situació.

No hi ha cap dubte que, durant les últimes setmanes, s'ha produït un evident distanciament entre ella i Bertín Osborne. Tant és així que, durant un esdeveniment de la Fundació Innocent, la model veneçolana no va tenir objeccions a referir-se al pare dels seus dos fills com “el senyor”.

Per això, quan li van preguntar per l'estat de salut de Bertín Osborne, la seva reacció va deixar més d'un sense paraules: “No tinc ni idea de com és el senyor”. A més, Fabiola Martínez també va demanar a la premsa que no li fes cap pregunta relacionada amb la polèmica paternitat del presentador.

Amb dues paraules, Fabiola Martínez s'ha pronunciat sobre la paternitat de Bertín Osborne

Fabiola Martínez no ha pogut esquivar les compromeses preguntes de la premsa sobre la paternitat de Bertín Osborne. Tant és així que aquest matí ha assegurat que li sembla “molt bé” que el seu exmarit hagi reconegut el fill de Gabriela Guillén.

Unes tímides declaracions que han transcendit unes quantes hores després que hagi sortit a la llum l'últim comunicat emès pel presentador de televisió i l'empresària.

Muntatge de fotos de pla curt de Gabriela Guillén ia la seva esquerra Bertín Osborne

Aquest dimecres, 12 de juny, i després de mesos posant en dubte la seva paternitat, l'exmarit de Fabiola Martínez ha fet un pas endavant. A través d'un escrit que ha enviat als mitjans de comunicació, Bertín Osborne ha entonat a 'mea culpa'.

Segons es pot llegir en aquest comunicat, l'artista “ha volgut fer públic el seu compromís de donar el millor futur al nadó” que Gabriela va donar a llum “fa cinc mesos”.

D'aquesta manera, i després de l'encreuament d'acusacions que han protagonitzat durant aquest temps, Osborne vol normalitzar la relació amb qui va ser, al seu moment, la seva parella.

Primer pla de Bertín Osborne amb rostre neutre en un esdeveniment

A més, i després d'haver arribat a un acord amb Gabriela, l'exmarit de Fabiola Martínez considera que és “imprescindible posar fi a aquesta situació”. Ja que no ha estat “beneficiosa ni per a la mare ni per al nadó”.

D'altra banda, Bertín “reconeix que les primeres reaccions davant d'aquesta situació no van ser les adequades”. Motiu pel qual ara “vol esmenar” els seus errors “amb fet que permetin donar unes millors possibilitats al menor”.

“M'he equivocat i no vull continuar fent-ho. La Gabriela es mereix el meu respecte i, per sobre de nosaltres, hi ha el menor que ha de créixer en harmonia i allunyat de qualsevol polèmica. És una responsabilitat que assumeixo”, ha afegit a continuació.

Finalment, tant l'exmarit de Fabiola Martínez com Gabriela Guillén han aprofitat l'ocasió per demanar “respecte” als mitjans de comunicació del nostre país. I tot per “poder protegir i preservar la imatge i la dignitat del menor”.

➡️ Gent

Més notícies: