Muntatge d'Enrique Ponce somrient en vestit rosa i Ana Soria somrient
GENT

Enrique Ponce anuncia la data que Ana Soria tant temia: succeirà al setembre

Tot i que a Ana Soria no li fa gaire gràcia, Enrique Ponce es tornarà a posar davant d'un toro

Segons ha transcendit en tot aquest temps, Ana Soria sempre s'ha mostrat molt reticent que Enrique Ponce tornés a les arenes. Tot i això, tot apunta que la influencer no ha aconseguit el seu objectiu.

A només uns dies que comenci la seva esperada temporada de comiat, el torero ha anunciat una data molt especial. En uns mesos, l'exmarit de Paloma Cuevas tornarà a posar-se davant d'un toro després del seu èxit a la localitat francesa de Nimes.

Primer pla d'Ana Soria posant amb la mà al cap

Tal com s'ha anunciat, el pròxim 16 de setembre se celebrarà una important correguda a la plaça de toros de La Condomina (Múrcia). Esdeveniment taurí al qual, com era d'esperar, ha estat convidat el xicot d'Ana Soria.

Enrique Ponce i el seu company de professió, Pepín Liria, es convertiran en els grans protagonistes de la Corrida Goyesca, una fira taurina que aquest any ha generat una gran expectació. I tot després de confirmar-se la presència d'aquestes dues figures reconegudes del toreig.

Muntatge de Cogombre Líria somrient en vestit gris i Enrique Ponce seriós en vestit negre i corbata gris davant d'uns micròfons

Els aficionats a la tauromàquia estan desitjant veure'ls de nou en acció, ja que tots dos han estat retirats durant un temps. A més, tant la parella d'Ana Soria com el seu company compten amb un important historial de triomfs dins aquesta coneguda plaça de toros.

Durant tota la seva trajectòria professional, Enrique Ponce ha arribat a indultar quatre toros dins aquesta plaça. Per la seva banda, Pepín Liria compta amb tres indults a l'esquena.

Enrique Ponce torna a les arenes després de la seva retirada el 2021

Tot i que el 2021 va anunciar el final de la seva reeixida carrera professional després de 30 anys dedicat a la tauromàquia, ara Enrique Ponce està a punt de fer història. Encara que a Ana Soria no li ha agradat mai que la seva parella toregés, el torero torna a les arenes, encara que això sí, per temps limitat.

Tal com va assegurar el torero el 18 de març passat, durant la Feria de Falles, ja ha començat amb els preparatius de la seva esperada temporada de comiat.

Fotografia d'Enrique Ponce torejant a Navalcarnero, Madrid, el 29 de maig de 2021

La intenció d'Enrique Ponce és tornar a les places de toros del nostre país “que han tingut transcendència” a la seva carrera professional. Tot i això, després d'anunciar el seu retorn a les arenes, s'ha trobat amb un important problema: moltes places s'hi ha posat en contacte.

“En anunciar el meu retorn m'he trobat que està sent molt difícil triar. Totes les places volien que anés, però calia posar un límit”, ha assegurat el xicot d'Ana Soria durant una de les darreres entrevistes.

Tot i això, i malgrat la dificultat que està tenint per seleccionar les places que inclourà en la seva temporada de comiat, Enrique Ponce ja ha tancat una de les dates.

Segons s'ha confirmat els últims dies, el torero i el seu company Pepín Liria viatjaran el pròxim 16 de setembre a Múrcia per participar en la famosa Corrida Goyesca.

Enrique Ponce ja ho té tot llest per donar el tret de sortida a la seva esperada temporada de comiat. El pròxim 22 de juny, el xicot d'Ana Soria iniciarà aquest tour durant la Fira Reial d'Algesires 2024.

En els mesos posteriors, el torero viatjarà per tot el nostre país per delectar els seus fans amb el seu espectacle taurí. Una temporada que acabarà el pròxim 9 d'octubre a València, la seva ciutat natal.

➡️ Gent

Més notícies: