Muntatge de María José Campanarioioo somrient amb una camisa verda, una imatge d'esquena i Rocío Carrasco sorpresa en vestit rosa

GENT

María José Campanario té un tatuatge que sorprendrà molt Rocío Carrasco

María José Campanario té un tatuatge molt similar al que llueix Rocío Carrasco a l'esquena des de fa anys

María José Campanario ha tornat a les seves xarxes socials per compartir una foto que, de segur, deixarà sense paraules Rocío Carrasco. Segons es pot veure en la seva última publicació, l'odontòloga porta a l'esquena un tatuatge molt similar al que llueix des de fa anys l'hereva universal de 'La más grande'.

Encara que durant molt de temps la dona de Jesulín de Ubrique va mantenir el seu perfil d'Instagram en privat, avui dia, comparteix tota mena de contingut amb els seus gairebé 60.000 seguidors.

Muntatge de María José Campanarioioo somrient en abric negre, vestit de zebra i una bossa marró a la mà i Rocío Carrasco somrient amb una samarreta d'un tirant blanca asseguda en unes butaques vermelles

Tant és així que, fa només unes hores, María José Campanario ha deixat sense paraules els seus seguidors amb un detall fins ara desconegut. A través de les històries d'aquesta xarxa social, ha publicat una imatge de l'última boda a què ha acudit amb el pare dels seus fills.

“Andaba perdida de camino pa' la casa”, era la lletra de la cançó que ha posat en aquesta publicació. Tot i això, el que més ha cridat l'atenció ha estat el tatuatge que l'odontòloga té a la part dreta de l'esquena.

Storie de María José Campanario a Instagram d'esquena amb un vestit negre llarg

Malgrat que no es veu amb claredat, es tracta d'una ploma, el significat de la qual és “llibertat i lleugeresa”. Un disseny que recorda molt al tatuatge que Rocío Carrasco llueix també a l'esquena i que es va fer després de posar fi al seu dolorós matrimoni amb Antonio David Flores.

María José Campanario té un tatuatge molt similar al de Rocío Carrasco: tots dos comparteixen el mateix significat

Com es podia esperar, diversos usuaris de les xarxes socials no han pogut evitar comparar el tatuatge de María José Campanario amb aquell que llueix també Rocío Carrasco.

Tal com podem apreciar, totes dues han decidit plasmar els seus dissenys a la mateixa part del cos: l'esquena. A més, com que tots dos són de la mateixa temàtica, comparteixen un significat molt semblant.

Rocío Carrasco d'esquena amb els cabells de banda i l'esquena descoberta mostrant el seu tatuatge

Aquest tipus de tatuatges representen la “capacitat de volar i alliberar-se de les limitacions físiques o mentals”. Accions que tant María José Campanario com Rocío Carrasco han hagut de posar en pràctica més d'una vegada.

No obstant això, aquest no és l'únic disseny que l'odontòloga llueix a la pell. Fa un temps, i deixant al descobert la bona relació que manté amb la seva filla Julia, totes dues van decidir tatuar-se la paraula “resiliència” en anglès.

Per la seva banda, l'hereva universal de 'La más grande' lluïa a la part esquerra de l'esquena un dibuix que es va fer durant la relació amb Antonio David Flores. Ara bé, després del seu divorci tempestuós, l'empresària va decidir eliminar aquest disseny de la pell.

I quina millor manera de fer-ho que tapar-ho amb un gran Fènix, animal mitològic amb què se sent molt identificada. Encara que durant anys han mantingut en secret aquest petit detall, a l'inici de Rocío: contar la verdad para seguir viva va revelar què significa per a ella aquest tatuatge:

“Per renéixer cal morir, com el Fènix. Cremar les ales xopes a la immundícia i deixar que noves ales creixin. Ales d'or, de llum i rosada”.

➡️ Gent

Més notícies: