Primer plànol de Rocío Carrasco enfadada en un plató de Telecinco

Rocío Carrasco: el retret que va fer a Rocío Flores per no defensar-la

Rocío Carrasco va dedicar unes paraules dures a la seva filla durant un dels homenatges a Pedro Carrasco

Rocío Carrasco no va tenir cap problema a dedicar-li, durant una de les seves intervencions públiques, un nou retret a Rocío Flores per no defensar-la públicament.

El 30 d'octubre de 2022, l'empresària va acudir a un esdeveniment molt especial per a ella. I és que, aquell dia, la Fundación de Boxeo li va atorgar al seu pare, a títol pòstum, un guardó important.

Rocío Carrasco posant somrient amb una samarreta que té estampada una imatge de la seva mare, Rocío Jurado
Rocío Carrasco va dedicar unes paraules dures a la seva filla | @ModaPerea, Twitter

Com a reconeixement a tota la carrera professional de Pedro Carrasco, la seva filla va recollir el premi, La gran pelea del centenario. Però, com es podia esperar, Rocío Carrasco no va estar sola durant la cerimònia.

Part de la família Carrasco, entre els quals hi havia el seu oncle Antonio i alguns dels seus cosins, van voler donar suport a l'empresària en aquest moment tan especial. No obstant això, hi va haver dues grans absències.

I és que el marit de Rocío Carrasco, Fidel Albiac, i la vídua de l'esportista, Raquel Mosquera, no van ser presents en aquest esdeveniment. "Que es faci metxes", va assegurar la televisiva, entre rialles, quan els mitjans de comunicació li van preguntar per ella.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

En canvi, la presentadora de televisió sí que va voler justificar l'absència del seu marit. Tal com es va saber en aquell moment, l'advocat va haver de traslladar-se fins a Palència per supervisar, en primera persona, el musical La más grande.

Va ser durant aquest esdeveniment quan Rocío Carrasco no s'ho va pensar dues vegades a l'hora de dedicar-li un dur retret a la seva filla: "Pren-ho com vulguis, és la veritat".

Rocío Carrasco li llança un dard enverinat a la seva filla: "És la veritat"

Després de pronunciar-se sobre les absències a aquest homenatge, Rocío Carrasco no va tenir cap problema a parlar de la seva filla. Per això, quan els reporters li van preguntar per Gema Aldón, va ser molt clara amb el que pensa sobre això.

"El que més m'agrada de Gema és que defensa amb dents i ungles la seva mare, que és essencial i primordial", va respondre l'empresària, totalment convençuda. "Això és una indirecta?", li va preguntar la reportera, en referència a Rocío Flores. "Pren-ho com vulguis, és la veritat", va concloure ella.

Montaje de fotos de primer plano de Rocío Carrasco y su hija, Rocío Flores, ambas con rostros sonrientes
Rocío Carrasco sent que la seva filla mai no l'ha defensada públicament | España Diario

A més, Rocío Carrasco va voler deixar constància de la felicitat que li va produir rebre aquest guardó en nom del seu pare. "Per a mi era molt important, per això és la primera vegada que venim tots els Carrasco a buscar un premi del meu pare".

Però, per si no n'hi hagués prou, la dona de Fidel Albiac va fer una altra revelació inesperada. I és que, amb l'únic pretext que es conegui la història del seu pare, la televisiva va assegurar que estava preparant una sèrie biogràfica centrada en la seva carrera com a boxejador.

"Farem una sèrie de la seva vida. Crec que és convenient que es conegui, que se sàpiga la vàlua com a professional i com a persona", va confessar la filla de Pedro Carrasco.

Rocío Carrasco va lamentar que, a Espanya, la cultura de la boxa no estigui tan desenvolupada com en altres països. "Si el meu pare hagués estat estatunidenc, hauria estat impressionant. Als EUA, s'han hagut d'inventar la història de Rocky i aquí és, aquí estava".

Finalment, la televisiva va assegurar que el seu pare "és algú que ha estat molt important dins de l'esport, però de l'esport d'aquest país. Crec que és una figura emblemàtica d'Espanya, campió del món".

Rocío Flores revela les vertaderes intencions de la seva mare després de l'últim homenatge al seu avi

El 10 de juny passat, Rocío Carrasco i Fidel Albiac es van traslladar fins a la localitat de Huelva d'Alosno per un motiu molt especial. I és que, aquell dia, es va fer un homenatge a tota la carrera professional de Pedro Carrasco.

Molt emocionada i acompanyada per alguns dels seus éssers estimats, l'empresària va destapar l'estàtua que l'Ajuntament d'aquest municipi va instal·lar als seus carrers.

Foto de Rocío Carrasco i Fidel Albiac entre els asistents a la inauguració del monument en honor a Pedro Carrasco a Huelva
Rocío Flores considera que hi ha un interès ocult darrere aquest homenatge al seu avi | GTRES

"Avui és un dia molt curiós perquè s'han unit aquí les meves dues famílies: Alosno i Chipiona. Són aquí totes dues per rendir-li l'homenatge que es mereix", va assegurar Rocío Carrasco.

Tot i això, dies després, la seva filla es va voler pronunciar sobre això. Després d'assegurar que se n'havia assabentat "de tot per les xarxes socials", Rocío Flores va deixar al descobert les suposades intencions de la seva mare.

La filla de Rocío Carrasco va posar sobre la taula el suposat "interès" econòmic que s'ha pogut amagar després d'aquest homenatge al boxejador. "Aquest reconeixement se li hauria d'haver fet molts anys enrere, no ara per l'interès que hi ha per fer-ne una possible docusèrie".