Primer pla de Rosa Benito trista amb ulls plorosos en 'Ya es mediodía' de Telecinco

Rosa Benito se'n farta i explica la veritat sobre l'avi de Rocío Flores

Rosa Benito es pronuncia sobre el darrer escàndol familiar

A Rosa Benito no li ha quedat cap altra opció que pronunciar-se públicament sobre una de les darreres polèmiques del clan Jurado-Carrasco. I és que, farta de tot el que s'ha dit els últims dies, la televisiva ha volgut explicar tota la veritat sobre Pedro Carrasco, avi de Rocío Flores.

Fa tot just uns dies, l'influencer es va convertir en el centre de totes les crítiques per les paraules que va pronunciar durant un important esdeveniment social.

Primer pla Rocío Flores amb rostre somrient
La neboda de Rosa Benito es converteix en el centre de totes les crítiques | GTRES

Aquell dia, alguns mitjans de comunicació li van preguntar a la neboda de la Rosa Benito per la inauguració de l'escultura en honor del seu avi. Tot i això, el que ningú s'esperava eren les paraules que la jove estava a punt de pronunciar.

I és que, l'excol·laboradora d'El programa d'AR no va tenir cap problema per assegurar que Pedro Carrasco era tan gran o fins i tot més que la cantant, Rocío Jurado:

"El que era de pes fonamental era el meu avi. Ella era cantant, la més gran, tot fantàstic. Però, com a esportista reconegut, campió del món, un pes ploma 20.000 vegades…".

Com es podia esperar, aquestes paraules no han passat desapercebudes a les xarxes socials, on els usuaris no han trigat a enlletgir-li les seves declaracions. Per això, i després del gran enrenou que s'ha format, Rosa Benito no ha trigat a sortir en defensa de Rocío Flores.

Rosa Benito aclareix tot el que ha passat

Rosa Benito no ha dubtat a l'hora d'explicar tota la veritat sobre l'últim escàndol que s'ha generat al voltant de Rocío Flores. Per això, després que la influencer hagi aclarit aquest malentès, ha estat ella la que s'ha volgut pronunciar sobre això.

Tot just fer-se ressò de la "quantitat de ximpleries" que s'estaven dient, la jove va acudir a les seves xarxes socials per deixar clar que "mai faria de menys" a la seva àvia.

Storie de Rocío Flores justificant les declaracions que va donar en un esdeveniment sobre els seus avis
La influencer aclareix les paraules | Instagram, @rotrece

La neboda de Rosa Benito va assegurar que la Jurado "tenia una trajectòria professional impecable, que generava interès mediàtic". Mentre que Pedro Carrasco era “un esportista d'elit” que “tenia una trajectòria impecable”.

A més, Rocío no va voler deixar passar l'ocasió per posar sobre la taula el suposat "interès" econòmic que s'ha pogut amagar després d'aquest homenatge a l'exboxejador.

"Aquest reconeixement se li hauria d'haver fet molts anys enrere, no ara per l'interès que hi ha per fer una possible docusèrie sobre ell", va sentenciar l'extertuliana de Mediaset España.

Ara, i després d'aquest nou 'zasca' per part de la noia a la seva mare, Rosa Benito s'ha volgut pronunciar sobre això. I ho ha fet durant la desfilada del dissenyador Carlos Arturo Zapata.

L'exdona d'Amador Mohedano ha reaparegut aquest divendres per acudir a aquest esdeveniment. Moment que ha aprofitat per explicar tota la veritat sobre aquesta nova polèmica familiar.

Primer pla de Rosa Benito amb rostre neutre als carrers de Madrid
Rosa Benito dóna la cara per la jove | GTRES

Rosa Benito no ha tingut cap problema a confessar davant les càmeres d'Europa Press que, si ella fos Rocío, "no hagués rectificat les paraules". "Ella ho ha dit de cor, sap perfectament qui era la seva àvia i qui era el seu avi".

I és que, la guanyadora de Supervivientes 2011 considera que no cal donar explicacions, ja que “sempre se'ns aixafa”. "És injusta la crucifixió que se'ns fa", ha afegit tot seguit.

A més, Rosa Benito ha aclarit que l'únic que va voler dir Rocío és que aquest homenatge ha trigat massa a arribar, perquè ja fa 22 anys que Pedro Carrasco va morir.

"Que ara facin una estàtua a Pedro Carrasco, campió del món… S'ho mereixia fa moltíssims anys. Crec que això és el que Rocío volia dir", ha sentenciat la perruquera.