Primer pla de Carmen Borrego a 'Gran Hermano VIP' a punt de plorar

Carmen Borrego i l'origen del conflicte amb la seva nora, Paola Olmedo

La relació entre Carmen Borrego i la seva nora va acabar després de sortir a la llum uns àudios polèmics

Avui dia, la relació entre Carmen Borrego i Paola Olmedo és una mica complicada. I tot a conseqüència d'uns àudios que van sortir a la llum a finals d'octubre de 2022.

El 14 de maig d'aquell any, la família Campos es va convertir en la protagonista de tots els mitjans del nostre país gràcies a l'esperada boda de José María Almoguera.

Paola Olmedo i José María Almoguera passejant
Després de la boda de José María i Paola, van sortir a la llum uns àudios polèmics | Instagram

En aquell moment, Carmen Borrego va assegurar en una exclusiva per a Lecturas que Paola Olmedo "és estupenda". "El meu fill ha trobat la dona de la seva vida", va confessar, deixant al descobert la seva bona relació.

Tot i això, mesos després, va passar una cosa que va acabar amb la pau en aquest conegut clan. I és que, a finals d'octubre d'aquell mateix any, van sortir a la llum uns àudios de Paola Olmedo i la seva mare. En aquests, les dues dones no van dubtar a criticar amb duresa tot el clan Campos:

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

"Alejandra és una bocamolla, ven qualsevol i no respecta ni família ni res. És molt ximple i molt estirada. No te'n pots fiar de cap, perquè es tiren uns ganivets que no vegis".

Ara bé, la 'influencer' no va ser l'única víctima d'aquesta conversa. Carmen Borrego també va rebre la seva dosi de crítiques. Això va provocar que, els dies posteriors, es pronunciés públicament sobre això.

Carmen Borrego i Paola Olmedo, enemistades per uns àudios polèmics

L'octubre de 2022, Carmen Borrego es va convertir en la protagonista principal dels àudios de Paola Olmedo i la seva mare. L'actual dona de José María no s'ho va pensar dues vegades a l'hora de criticar la seva sogra:

"La meva sogra sembla gran per la seva forma de vestir. És un quadre, té moltíssima papada. Horrorosa, no ha quedat del tot bé".

Muntatge de primer pla de Carmen Borrego i Paola Olmedo, la seva nora
Paola Olmedo i la seva mare van criticar amb duresa tot el clan Campos | España Diario

A més, Paola Olmedo tampoc no es va tallar a l'hora de parlar de la feina de Carmen Borrego dins de la pantalla petita. La jove va assegurar que "com més mer** fiquin, més s'hi posicionen". "M'imagino que, si guanyes diners així, t'hi acostumes. Cobren per això".

Però els comentaris ofensius per part de la noia no van acabar aquí. La dona de José María no va tenir pèls a la llengua a l'hora de parlar també de la seva boda. "Em vaig casar per la festa".

Com es podia esperar, Carmen Borrego va decidir respondre públicament als atacs de la seva nora. Això va provocar una guerra familiar que, avui dia, encara no ha finalitzat.

El 27 d'octubre, dies després de conèixer l'existència d'aquests àudios, la petita de les Campos va decidir trencar el seu silenci, i ho va fer durant la seva participació en Sálvame. Aquell dia, la tertuliana va confessar que havia posat distància, tant amb Paola com amb el seu fill: "A vegades, com a mare, cal posar límits".

Tot i això, i malgrat aquesta situació delicada, Carmen Borrego va assegurar que, per a ella, el més important era la felicitat de José María.

"Si el meu fill ha de triar entre la seva dona i jo, que l'esculli a ella. La seva felicitat està per sobre de la meva sempre. No ha arribat la tessitura, però hi pot arribar", va afirmar la televisiva.

Després d'assegurar que no volia que l'allunyessin del seu net, el qual va néixer a principis de juny de 2023, Carmen Borrego va continuar amb les seves dures declaracions:

Captura de 'Sálvame' amb Carmen Borrego plorant al plató
Carmen Borrego es va quedar molt afectada per això que havia sentit | Mediaset

"Jo sempre l'he defensada i no m'esperava algunes coses que he viscut aquests dies. No dic això des de la rancúnia, sinó des del dolor. Jo he conegut una Paola afectuosa, no reconec la que veig ara als vídeos".

Finalment, Carmen Borrego va confessar que li havia "dolgut molt la manca d'empatia" que Olmedo havia tingut amb ella. I molt més després d'obrir-li “les portes de casa seva”.

"Per part meva, es pot arreglar això, però ara no estic preparada per parlar amb el meu fill, necessito temps". A més, va voler deixar clara una cosa important: "No tenia cap necessitat econòmica de vendre una exclusiva. Si ho he fet, ha estat per ells i ho saben".