Primer pla de Rocío Carrasco seria en una imatge del 2020

Rocío Carrasco ja ha recordat a Rocío Flores el detall més important

Rocío Carrasco va voler matisar a la seva docusèrie una de les afirmacions que Rocío Flores fa anys que pronuncia

Rocío Carrasco no ha tingut cap problema a recordar públicament a la seva filla un detall molt important. I ho va fer durant l'emissió de la seva primera sèrie documental, Rocío: contar la verdad para seguir viva.

El març del 2021, es va produir un dels moments televisius més esperats dels últims anys. I és que, després de més de dues dècades allunyada del focus mediàtic, l'hereva universal de 'la més grande' va tornar a les nostres vides per la porta gran.

Rocío Carrasco en primer pla plorant a 'Contar la verdad para seguir viva'
Rocío Carrasco parla de la dura relació que manté amb la seva filla | Mediaset

Gràcies a aquesta producció audiovisual, Rocío Carrasco va tenir l'oportunitat de compartir la seva versió sobre el que, segons ella, va passar durant el matrimoni amb Antonio David Flores.

Durant els episodis que componen aquesta sèrie documental, el protagonista va relatar alguns dels episodis de maltractaments que suposadament va patir per part de l'excol·laborador de Sálvame.

Tot i això, el capítol que més va commoure l'audiència de Telecinco va ser el protagonitzat per Rocío Flores. En ell, Rocío Carrasco va revelar tot el que va passar entre ella i la seva filla, aquell fatídic el 27 de juliol de 2012.

I va ser, precisament, en aquest episodi quan la dona de Fidel Albiac li va recordar a la influència d'una dada molt important. "Jo soc la seva mare, per més que digui que la seva mare és Olga".

Rocío Carrasco recorda a la seva filla un detall molt important: "Jo soc la seva mare"

Tot i que, a dia d'avui, la relació entre Rocío Flores i Olga Moreno és molt tensa, la veritat és que, durant anys, han sigut com ungla i carn. Tant és així que, més d'una vegada, l'excol·laboradora de televisió no ha tingut cap problema a assegurar que, per a ella, la guanyadora de Supervivientes 2021 era la seva "mare".

Per això, i cansada que la influencer atorgués a l'empresària aquest reconeixement, Rocío Carrasco va decidir recordar-li a la seva filla un detall molt important: "Jo soc la seva mare".

Pla mitjà Rocío Flores amb rostre sorprès en 'El Programa de Ana Rosa'
Rocío Flores sempre ha dit que, per a ella, la seva mare és Olga | Telecinco

A finals de maig de 2021, es va emetre un dels capítols més durs de Rocío: contar la verdad para seguir viva. El protagonista va relatar amb tristesa l'episodi que va viure amb la seva filla i que la va portar, directament, a l'hospital.

En un moment d'aquesta emissió, Rocío Carrasco va assegurar que, malauradament, Rocío Flores s'assemblava molt poc a la seva àvia. "Si s'haguessin assemblat, la història que estic explicant seria diferent o no l'estaria explicant", va explicar amb duresa. Tot i això, el que va deixar a tots sense paraules va ser la seva posterior confessió.

I és que, quan l'entrevistadora li va preguntar si continuava veient els ulls de Pedro Carrasco quan mirava la seva filla, va ser molt contundent. "No, aquests ulls els veia quan era petita. Jo vaig deixar de reconèixer-la el 27 de juliol del 2012".

A continuació, i després de relatar el que segons ella va passar aquell dia, Rocío Carrasco es va voler pronunciar sobre la filtració que es va produir a la premsa.

La dona de Fidel Albiac va assegurar que no sap "qui va filtrar a Vanitatis la informació", però sí que va voler deixar clar que "no va ser ningú" de la seva "casa".

Montaje de fotos de primer plano de Rocío Carrasco y su hija, Rocío Flores, ambas con rostros sonrientes
Rocío Carrasco recorda a la seva filla qui és la seva veritable mare | España Diario

"Quan ho vaig veure, se'm va ensorrar el món. Vaig trucar a una persona que considero amic per dir-li: 'això està, si tens obligació de fer-ho fes-ho com si fos una filla teva'".

Va ser en aquest moment quan Rocío Carrasco va voler recordar a la seva filla un detall molt important. Per això, i després d'assegurar que la seva “obligació és defensar-la”, va deixar clar que “jo soc la seva mare, per més que digui que la seva mare és Olga”.

"Jo, malgrat el que li pesi a ella, la que l'ha fet fora per aquí, soc jo. I em dic Rocío Carrasco Mohedano i era la meva obligació", va sentenciar amb duresa.