Primer pla de Rocío Carrasco seria en una imatge del 2020

Rocío Carrasco i l'atac que Amador Mohedano no aconseguirà perdonar mai

Rocío Carrasco va tenir paraules molt dures per al seu oncle

Rocío Carrasco està absolutament separada de la seva mediàtica família. El fet que les pretensions dels seus oncles amb l'herència de la seva mare no es veiessin completes van acabar fent que prenguessin rumbs separats. I així ho va manifestar ella obertament a la seva docuserie.

Rocío Carrasco, que havia hagut d'escoltar durant anys els atacs i mentides de membres del clan, va decidir deixar-los en evidència amb la producció esmentada. En concret, va carregar durament contra el seu oncle, Amador Mohedano.

En una de les últimes entregues, ella li va llançar un atac clar i directe, que segurament ell no el podrà perdonar mai.

Rocío Carrasco escolta Amador exposar una nova mentida

Rocío Carrasco era al plató al capítol 13 d'En el nombre de Rocío, que es va emetre el novembre de 2022. I allà va ser on va haver d'escoltar unes declaracions d'Amador sobre el museu de la xipionera, que havia obert les portes a l'estiu.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!

Exactament, es van emetre uns àudios on ell afirmava: “A veure si la meva neboda és capaç i té cony* per viure del museu. Perquè com a aquest no se li doni publicitat, un canvi i es facin esdeveniments per atraure la gent, anirà a punt. Jo ho veig, passes per aquí i veus la gent que hi ha”.

“Veus a la porta dos o tres. I aquest centre havia de ser atractiu, el més important que hi hagués a Andalusia ara mateix i malauradament no ho és. No ho és perquè la gent ja no aguanta la meva neboda”.

Muntatge en primer pla de Rocío Carrasco i Amador Mohedano seriosos
Rocío Carrasco va veure Amador 'tirar per terra' els èxits aconseguits amb el museu | Mediaset, E-Noticies

Rocío Carrasco ataca amb contundència Amador Mohedano

Rocío Carrasco no va poder reprimir el somriure mentre escoltava el seu oncle, del qual havia destapat situacions compromeses, fer aquestes afirmacions. Com tampoc la va poder amagar quan el presentador, Jorge Javier Vázquez, va donar unes dades que desmentien el que havia explicat aquell. Va dir: “Al mes de juliol, el museu ha rebut més de 6.000 visitants i a l'agost 8.867”.

"Al setembre, n'ha tingut 7.382 i a l'octubre 4.948. En total, més de 27.000 assistents en quatre mesos i ja hi ha reserves de grups d'aquí a final d'any".

Rocío Carrasco a la inauguració del museu de Rocío Jurado, acompanyada de dues autoritats
Rocío Carrasco va veure desmentir-se el que va explicar Amador Mohedano sobre el museu de 'La Jurado' | GTRES

La filla de La Jurado va veure així que Amador va quedar absolutament desmuntat, però va voler fer un pas més enllà. No va dubtar a llançar-li un atac contundent, per considerar que estava carregant contra un museu que havia estat el somni de la seva mare.

Per això va manifestar: “Ell és representant i vident. El que jo he dit sempre és que ell és un frustrat. Però jo no en tinc la culpa que no hagi servit per res que no sigui més enllà d'acompanyar la seva germana”.

A allò que Jorge li va puntualitzar: “Si Amador diu que quan va no hi ha ningú serà que, llavors ell va cec”. Un comentari que va fer riure de Rocío, que va afegir: “Segurament li passarà això, que no vegi i com tampoc sap de números...”.

Rocío, sobre l'assumpte que Mohedano va exposar que ella volia viure del museu, va ser igualment contundent. És que va manifestar: “Diu això perquè ell sí que tenia aquesta visió de vida i de futur, igual que Glòria. Ell sí que pensava viure del museu”.

Així mateix, Carrasco va deixar molt clar que ella no viu del centre expositiu de la mare. Va aclarir que el que cobraria és una quantitat, 150 000 €, pels primers cinc anys d'obertura d'aquell. Quantitat, a raó de 30.000 € anuals, pel conveni que té signat amb l'Ajuntament de Chipiona en ser l'hereva universal de 'La més gran'.

Amb aquestes paraules, va deixar novament a la picota l'exmarit de Rosa Benito, que segur que no les ha perdonat. Les mateixes segurament van trencar de manera definitiva qualsevol indici de reconciliació, que ell ha reconegut que ha intentat moltes vegades.